رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 656946

فارن پالیسی: جنگ بعدی ایران و اسرائیل در راه است

با گذشت حدود ۵۰ روز از آتش‌بس میان ایران و اسرائیل و پایان جنگ ۱۲ روزه، به گفته بسیاری از تحلیل‌گران اسرائیل در حملات ۱۲ روزه به ایران به اهداف خود دست نیافته و جنگ دوباره اجتناب‌ناپذیر است. همچنین با توجه به تلاش ایران برای بازسازی توان دفاعی، برخی این جنگ را بسیار قریب‌الوقوع می‌دانند.

تریتا پارسی، نایب‌رئیس اجرایی «موسسه کشورداری مسئولانه کوئینسی» در مقاله‌ای که روز دوشنبه ۱۱ اوت در نشریه «فارن پالیسی» منتشر شد نوشت که هدف اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه صرفا برنامه هسته‌ای ایران نبوده، بلکه اهدافی فراتر از آن داشته است. به گفته او، سه هدف اصلی اسرائیل در این حملات، کشاندن آمریکا به درگیری نظامی مستقیم با ایران، سرنگونی جمهوری اسلامی و تبدیل کردن ایران به کشوری شبیه سوریه یا لبنان بود تا بتواند بی‌دردسر و بدون نیاز به حمایت آمریکا هر موقع که خواست آن را بمباران کند.

به گفته آقای پارسی، اسرائیل در این جنگ تنها به یک هدف، یعنی کشاندن آمریکا به درگیری نظامی با ایران رسید و به همین دلیل، احتمال زیادی وجود دارد که اسرائیل پیش از ماه دسامبر، و شاید حتی در اواخر اوت جنگ دیگری را علیه ایران آغاز کند.

به گفته تریتا پارسی که بنیان‌گذار و رئیس پیشین شورای ملی ایرانیان آمریکا «نایاک» است، ایران حمله مجدد اسرائیل را پیش‌بینی کرده و در آماده‌سازی برای مقابله با آن است.

به گفته این تحلیل‌گر، تهران در جنگ نخست راهبرد «بازی طولانی» را در پیش گرفت و با فاصله‌گذاری در شلیک موشک‌ها، خود را برای یک نبرد فرسایشی آماده کرد. اما در دور بعد، ایران به احتمال زیاد از همان آغاز با ضربات قاطع وارد عمل خواهد شد تا هرگونه تصور برتری نظامی اسرائیل را از میان ببرد. به همین دلیل، انتظار می‌رود که جنگ پیش‌ِ رو بسیار خونین‌تر از جنگ نخست باشد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها