رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 657805

گروسی و وعده کاهش تهدیدهای نظامی

مدیرکل آژانس انرژی اتمی تاکید کرده است : ما به دیپلماسی و اقدامات فنی باور داریم. این پیام را همواره اعلام کرده‌ام. باور دارم که در صورت موفقیت آژانس و از سر گرفته شدن بازرسی‌ها در ایران، تهدیدات نظامی کاهش پیدا خواهد کرد.



گروسی: به صورت تلفنی با «عراقچی» صحبت کرده‌ام/ در حال حرکت به سوی جهت صحیحی هستیم/ اطلاعات شفافی درباره موقعیت اورانیوم‌های غنی‌شده ایران وجود ندارد/ تهران می‌داند که آژانس هرگز به هیچکس اطلاعاتی را منتقل نمی‌کند

گروسی می‌گوید: به صورت تلفنی با «عراقچی» صحبت کرده‌ام ودر حال حرکت به سوی جهت صحیحی هستیم.اطلاعات شفافی درباره موقعیت اورانیوم‌های غنی‌شده ایران وجود ندارد و تهران می‌داند که آژانس هرگز به هیچکس اطلاعاتی را منتقل نمی‌کند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک نشست خبری با اشاره به اینکه گفت‌وگوهای دیدبان هسته‌ای سازمان ملل با ایران در مسیر درست قرار دارد، خواستار احیای بازرسی‌ها در ایران شد.

به گزارش انتخاب، او در پاسخ به سوال دیگری درباره چگونگی متوقف شدن حملات مشابه به تاسیسات هسته‌ای در ایران و دیگر نقاط جهان با توجه به «اقدامات (انفعالی) آژانس» دربرابر حملات صورت گرفته به تاسیسات هسته‌ای ایران مدعی شد: «تصمیمات داخلی کشورها به خودشان مربوط است.»

به نوشته ایسنا، وی افزود: «من به عنوان مدیرکل آژانس فقط باید قوانین بین‌المللی را مطرح کنم. ما به دیپلماسی و اقدامات فنی باور داریم. این پیام را همواره اعلام کرده‌ام. باور دارم که در صورت موفقیت آژانس و از سر گرفته شدن بازرسی‌ها در ایران، تهدیدات نظامی کاهش پیدا خواهد کرد. »

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها