رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 657962

یک رستوران در تهران به دلیل رقص پلمپ شد

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران از پلمب یک رستوران در بوستان نهج‎‌البلاغه به دلیل «سرو مشروبات الکلی» و «انجام حرکات نامتعارف، رقص، برهنگی و رعایت‌نکردن قوانین نظام صنفی» خبر داد.

در همین حال، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حمله شدید به دولت مسعود پزشکیان، «آزاد گذاشتن بی‌حجابی، رقص و مشروب برای بی‌دینان را وفاق مورد نظر دولت» خواند.

سرهنگ علی رفیعی، رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران، به خبرگزاری مهر گفت: «پس از دریافت گزارش‌های مردمی و بررسی‌های میدانی، ماموران پلیس اماکن وارد عمل شده و این واحد متخلف را پلمب کردند. »او گفت پلیس «دستگیری در این زمینه نداشت» و فقط پلمب واحد صنفی صورت گرفته است.

خبرگزاری فارس گزارش داد که کافه رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه تهران، «پاتوقی برای سرو مشروبات الکلی، برهنگی، عدم رعایت قوانین نظام صنفی و رقص شده بود و توسط ماموران پلیس اماکن پلمب شده است.»  

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها