رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 658012

ترامپ: اسراییل دیگر به قطر حمله نمی‌کند

ساعت 24 - رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه با بیان اینکه دوحه متحد بسیار خوبی برای واشنگتن بوده، مدعی شد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیگر به قطر حمله نمی‌کند.

به گزارش فارس ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد سه‌شنبه مدعی شد که رژیم صهیونیستی بار دیگر به قطر حمله نخواهد کرد.

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاران در دفتر کارش در کاخ سفید درباره احتمال تجاوز مجدد اسرائیل به قطر برای هدف قرار دادن سران حماس، گفت: «او (نتانیاهو) دیگر به قطر حمله نمی‌کند».

وی در ادامه توضیح داد: «قطر متحد بسیار خوبی بوده است و بسیاری از مردم این را نمی‌دانند، اما او (نتانیاهو) به قطر حمله نخواهد کرد. البته شاید به سراغ آن‌ها (سران حماس) برود».

خبرگزاری «آناتولی» درباره این ادعاهای ترامپ نوشت: «مشخص نیست منظور رئیس جمهور آمریکا چه بوده، اما به نظر می‌رسد این اظهارات راه را برای نتانیاهو باز می‌گذارد تا اقدامات دیگری علیه سران حماس در کشورهای منطقه انجام دهد».

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها