رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 659142

رییس جمهور سابق فرانسه در سلول انفرادی

ساعت 24 - تلویزیون BFMTV فرانسه به نقل از منابعی گزارش داد که نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه در سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲، که به دلیل منابع مالی مبارزات انتخاباتی‌اش به پنج سال زندان محکوم شده بود، دوران حبس خود را در سلول انفرادی زندان لا سانته سپری خواهد کرد.

به بر گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این زندان که در پاریس واقع شده است، دارای بخشی برای زندانیانی است که نیاز به اقدامات ایمنی ویژه دارند. سارکوزی به دلیل سن (۷۰ سال) و معروفیتش به سلول انفرادی منتقل خواهد شد.

دادگاهی در پاریس سارکوزی را به دلیل پذیرش وجوه لیبی برای تامین مالی مبارزات انتخاباتی خود در سال ۲۰۰۷ به پنج سال زندان محکوم کرد.

رئیس جمهور سابق همچنین ۱۰۰۰۰۰ یورو جریمه شد. علاوه بر این، سارکوزی همچنین به جرم شرکت در یک توطئه جنایی مجرم شناخته شد، اما از اتهامات پنهان کردن اختلاس بودجه عمومی و فساد غیرفعال تبرئه شد. این بدان معناست که دادگاه واقعیت تامین مالی غیرقانونی کمپین انتخاباتی ۲۰۰۷ را اثبات نکرد.

اطلاعاتی مبنی بر اینکه معمر قذافی کمپین سارکوزی را تامین مالی کرده است، اولین بار در مارس ۲۰۱۱ منتشر شد، زمانی که سیف الاسلام، پسر قذافی در مصاحبه‌ای با یورونیوز گفت که مقامات لیبی خواستار بازگرداندن بودجه‌ای هستند که به سارکوزی ارائه شده است. کاخ الیزه ارائه این بودجه را تکذیب کرد. سارکوزی پیش از این این اتهامات را مضحک خوانده بود.

سارکوزی به پنج سال زندان محکوم شده است، هرچند احتمال می‌رود بخشی از محکومیت خود را به صورت آزاد مشروط سپری کند. رئیس‌جمهور پیشین فرانسه قصد دارد به این حکم اعتراض کند، اما در این فاصله انتظار می‌رود در یکی از سلول‌های انفرادی یا در بخش موسوم به بخش ویژه یا VIP زندان لا سانته در پاریس که تنها زندان داخل محدوده پایتخت فرانسه است نگهداری شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها