رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 659807

جنجال «ویدیوی تقطیع‌شده» ترامپ

ساعت 24 - تیم دیوی، مدیرکل بی‌بی‌سی و دبورا ترنس، مدیرعامل بخش خبر بی‌بی‌سی در پی جنجال ناشی از انتشار ویدیوی تقطیع شده از سخنرانی دونالد ترامپ استعفا دادند. این ویدیو به‌گونه‌ای ویرایش شده بود که گویی ترامپ در جریانی سخنرانی در ژانویه ۲۰۲۱ صراحتا مردم را به یورش به کنگره تشویق کرده است.

ویدیوی تقطیع‌شده آقای ترامپ در یک مستند به نام «پانوراما» درباره او از بی‌بی‌سی پخش شد. در این ویدیو دو بخش از سخنرانی آقای ترامپ به گونه‌ای در کنار هم ویرایش شده که گویی او صراحتا مردم را به شورش در کنگره آمریکا تشویق می‌کند.

این موضوع در یادداشت‌های داخلی افشاشده توسط مایکل پرسکات، مشاور پیشین استاندارد‌های تحریریه بی‌بی‌سی آمده است. آقای پرسکات که پیش‌تر سه‌ سال در بی‌بی‌سی کار کرده در گزارشی به این موضوع اشاره کرده بود. روزنامه بریتانیایی تلگراف با استناد به این گزارش نخستین بار از انتشار این ویدیوی تقطیع‌شده خبر داد.

آقای دیوی که از سال ۲۰۲۰ در سمت مدیرکل بی‌بی‌سی فعالیت می‌کند، شامگاه یکشنبه مسئولیت این رویداد را پذیرفت. او طی بیانیه‌ای گفت: «بی‌بی‌سی هم مثل دیگر نهاد‌های دولتی بی‌نقص نیست و ما باید همیشه باز، شفاف و پاسخ‌گو باشیم. هرچند این موضوع تنها دلیل نیست، اما بحث‌های جاری پیرامون شبکه خبری بی‌بی‌سی به طور قابل درکی بر تصمیم من تاثیر گذاشته‌اند. »

او افزود: «در مجموع، بی‌بی‌سی عملکرد خوبی دارد، اما خطاهایی رخ داده و من به‌عنوان مدیرکل باید مسئولیت نهایی را بپذیرم.»

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها