رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 663556

کیهان خواستار حمله به امارات شد

ساعت 24 - پیش از این (۱۱ خرداد ماه سال جاری‌) در یادداشتی با عنوان «نگذارید آمریکا از این کوچه فرار کند»! به ترفند مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی با هدف نجات اسرائیل از حملات ایران اشاره داشته و آورده بودیم؛ «‌آمریکا‌، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای عربی‌، اگرچه با اسم و رسم و نام‌های جداگانه‌ای شناخته می‌شوند ولی برخلاف نام‌های متفاوتشان‌، هویت واحد و یکسانی دارند.

شریعتمداری

تنها تفاوتشان در میزان و اندازه سهمیه‌ای است که در این واحد - صد البته پلید-  به آن‌ها داده شده است.

از این روی اگر در سیستم محاسباتی خود‌، اسرائیل را از آمریکا و یا سران دست‌نشانده برخی از کشورهای عربی را از آمریکا و اسرائیل جدا تلقی کرده و برای هریک از آن‌ها حساب جداگانه‌ای بازکنیم، به یقین در گرداب یک خطای فاحش گرفتار  شده‌ایم‌».   شواهد موجود حکایت از آن دارند که امارات به انبار تسلیحاتی و محل استقرار جنگنده‌های رژیم صهیونیستی و هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا تبدیل شده است و آمریکا برای آن‌که امارات را از اهداف تلافی‌جویانه ایران دور کند، حملات خود به خاک ایران را از پایگاه‌های کویت و بحرین و اردن انجام می‌دهد و ما نیز به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای مورد اشاره حمله می‌کنیم که اقدام بایسته‌ای است و نباید متوقف شود.

ولی از آنجا که آمریکا و اسرائیل و کشورک‌های عربی یاد‌شده در جنگ علیه ایران هویت واحد و جدایی‌ناپذیری دارند، تمامی آن‌ها می‌توانند و باید در فهرست اهداف مشروع و قانونی حملات تلافی‌جویانه ما قرار داشته باشند.

این نقاط، پاشنه آشیل -یا به تعبیر خودمان «چشم اسفندیار»- آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند و حمله به این مراکز‌، همزمان و همراه با بستن تنگه هرمز و باب‌المندب، آمریکا را به زانو در می‌آورد.

حسین شریعتمداری -کیهان

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها