کد خبر 667796
۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۱۹:۵۲

تأمین مالی ۴۸ ساعته برای بازسازی فازهای آسیب‌دیده پارس جنوبی + فیلم

ساعت 24 - عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی اعلام کرد: صندوق توسعه ملی، تأمین مالی بازسازی فازهای آسیب‌دیده پارس جنوبی را به‌صورت خارج از نوبت انجام می‌دهد.
تأمین مالی ۴۸ ساعته برای بازسازی فاز‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی+ فیلم
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - علیرضا صالح، عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی، از آمادگی این صندوق برای تأمین مالی طرح‌های مرتبط با بازسازی خسارت‌های ناشی از حملات دشمن خبر داد و بیان کرد: پروژه‌های مربوط به بازسازی فازهای آسیب‌دیده پارس جنوبی، پس از پذیرش از سوی بانک‌ها، می‌توانند خارج از نوبت در صندوق توسعه ملی مورد بررسی قرار گرفته و برای آنها تأمین مالی انجام شود.
صالح با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در بازتاب فعالیت‌های صندوق توسعه ملی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در دستور کار صندوق قرار گرفت، مشارکت در بازسازی خسارت‌هایی بود که دشمن به کشور وارد کرده است و برای آنکه صندوق نیز از این روند عقب نماند، هیئت عامل صندوق به ریاست آقای دکتر غریب، در این زمینه تصمیم‌هایی اتخاذ کرد.
وی ادامه داد: بر پایه این تصمیم، هر پروژه‌ای که ماهیت بازسازی داشته باشد، چنانچه بانک‌ها آن را بپذیرند، صندوق توسعه ملی آمادگی دارد برای تأمین مالی آن ورود کند.
عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی افزود: در همین چارچوب، دو بانک برای تأمین مالی دو فاز از پارس جنوبی که هدف حمله دشمن قرار گرفته بودند، اعلام آمادگی کرده‌اند.
صالح با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی می‌کوشد فرآیند تأمین مالی این پروژه‌ها به مسیرهای طولانی و فرسایشی کشیده نشود، گفت: برای هر دو بانک، در سقف اعتبارات مصوبی که در هیئت عامل برای آنها تعیین شده، این آمادگی را اعلام کرده‌ایم که پروژه‌های پذیرفته‌شده را در چارچوب سقف اعتبارات و تسهیلات کوتاه‌مدت و با قراردادهای کوتاه‌مدت برای صندوق ارسال کنند.
وی درباره برآورد اولیه هزینه بازسازی یکی از این پروژه‌ها اظهار کرد: برآورد اولیه‌ای که بانک تجارت انجام داده، رقمی بین ۳۰۰ تا ۳۴۵۰ میلیون دلار است که البته این بانک باید پروژه را به‌طور کامل بررسی کرده و نتیجه را برای صندوق ارسال کند.
عضو هیئت عامل صندوق توسعه ملی تأکید کرد: به بانک‌ها قول داده‌ایم اگر پروژه‌ها به‌صورت کامل، دقیق و با رقم صحیح به صندوق ارائه شوند، حداکثر ظرف دو هفته آنها را بررسی کرده و نتیجه را اعلام کنیم.
صالح خاطرنشان کرد: برای سرعت بخشیدن به روند بررسی، جلسات کمیته کارشناسی به‌صورت خارج از نوبت برگزار خواهد شد و جلسات هیئت عامل نیز حتی در روزهای تعطیل تشکیل می‌شود تا در نخستین فرصت، مسدودی اعتبار پروژه‌ها به بانک مرکزی اعلام شود.
وی افزود: در حال حاضر امیدواریم بانک تجارت و بانک شهر هر زمان که پروژه کامل را به دکتر محمدی، معاون بانک و تأمین مالی صندوق، ارائه دهند، صندوق بتواند ظرف ۴۸ ساعت همه مراحل مربوط به بررسی و نهایی‌سازی را به انجام برساند و نامه مسدودی اعتبار را به بانک مرکزی اعلام کند.
صالح در پایان گفت: هدف صندوق توسعه ملی این است که با کاهش زمان و کوتاه‌سازی فرآیندهای اداری، تأمین مالی پروژه‌های بازسازی را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام دهد تا روند بازسازی فازهای آسیب‌دیده پارس جنوبی با شتاب بیشتری دنبال شود.

 
 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.