کد خبر 669340
۱۴۰۵/۰۵/۱۹ ۱۸:۵۱

هزینه تولید آیفون ۱۸ پرو به احتمال زیاد ۳۸ درصد افزایش خواهد یافت

ساعت 24 - طبق اطلاعات ارائه شده توسط ترندفرس، به علت بحران قیمت حافظه، هزینه ساخت آیفون ۱۸ پرو به میزان ۳۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
هزینه تولید آیفون ۱۸ پرو احتمالاً ۳۸ درصد بیشتر می‌شود

براساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین و اطلاعات تهیه‌شده توسط دیجیاتو، آنچه اخیراً توسط مؤسسه تحقیقاتی TrendForce تحلیل شده نشان می‌دهد که هزینه تولید آیفون ۱۸ پرو برای اپل به‌خاطر جهش قیمتی قابل توجه قطعات حافظه، تقریباً ۴۰ درصد نسبت به نسل قبلی افزایش خواهد یافت. این داده‌ها حاکی از آن است که هزینه قطعات مربوط به مدل ۲۵۶ گیگابایتی آیفون ۱۸ پرو حدود ۳۸ درصد بیش از آیفون ۱۷ پرو تخمین زده شده و بدین ترتیب، افزایش قیمت این دستگاه به امری اجتناب‌ناپذیر تبدیل می‌شود.

یک سال پیش، قطعات حافظه فقط حدود ۱۰ درصد از مجموع هزینه ساخت آیفون پرو ۲۵۶ گیگابایتی را به خود اختصاص می‌دادند. اما وفق اطلاعات TrendForce، این نسبت در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۶ میلادی به حدود ۳۴ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و در نیمه نخست سال ۲۰۲۷ از مرز ۴۰ درصد نیز عبور خواهد کرد. با تخصیص این مقادیر قابل توجه هزینه‌ها به بخش حافظه، سهم پردازنده اصلی و پنل نمایشگر که به‌عنوان گران‌ترین بخش‌های دستگاه شناخته می‌شدند، به درصدهای تک‌رقمی خواهد رسید.

نظریه افزایش هزینه آیفون ۱۸ پرو

هزینه تولید آیفون ۱۸ پرو احتمالاً ۳۸ درصد بیشتر می‌شود

بنابراین به نظر می‌رسد که اپل مشابه رویکرد اخیر خود در عرضه مک‌بوک‌ها، تصمیم بگیرد تا بخشی از حاشیه سود ناخالص خود را کاهش دهد به‌نحوی که افزایش قیمت برای مشتریان منطقی‌تر به نظر برسد و در عین حال، فروش محصولات در بازار نیز حفظ گردد. همچنین ممکن است اپل همزمان با معرفی سری جدید، قیمت مدل‌های قبلی آیفون را نیز بالا ببرد تا هزینه‌ها به‌طور متوازن میان تمامی محصولات توزیع شود.

TrendForce به این نکته اشاره می‌کند که قیمت حافظه از اوایل سال ۲۰۲۵ میلادی به میزان ۵ تا ۷ برابر افزایش یافته است. به همین دلیل، پیش‌بینی می‌شود که تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی در بخش محصولات میان‌رده و اقتصادی، قیمت‌های خود را با شیب بیشتری نسبت به اپل افزایش دهند یا برخی از خط‌های تولید خود را به‌طور کامل متوقف کنند.

اپل در ماه ژوئن به‌دلیل همین بحران در زمینه حافظه، قیمت‌های محصولات مک، آیپد، اپل تی‌وی، هوم‌پاد و ویژن پرو را افزایش داده بود و به‌نظر می‌رسد که حالا سری آیفون نیز دیگر از این روند افزایش قیمت مصون نخواهد ماند. در ماه آینده، اپل اقدام به معرفی آیفون ۱۸ پرو، آیفون ۱۸ پرو مکس و نخستین آیفون تاشو با نام اولترا خواهد کرد.

۲۲۷۲۲۷

کد مطلب 2258718

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک