جزئیات فرار مخفیانه ترامپ از یک تهدید ادعایی ایران؛ اسرائیل واشنگتن را مطلع کرده بود
به گزارش ایلنا، روزنامه والاستریت ژورنال گزارش داد اسرائیل اطلاعاتی درباره تهدید ادعایی ایران علیه دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در اختیار واشنگتن قرار داده بود؛ تهدیدی که احتمال هدف قرار دادن هواپیمای رئیسجمهور با موشکهای دوشپرتاب را شامل میشد و به اجرای یک عملیات محرمانه برای تغییر هواپیمای ترامپ در جریان بازگشت از ترکیه انجامید.
بر اساس این گزارش، نگرانیهای امنیتی باعث شد سرویس مخفی آمریکا هنگام بازگشت ترامپ از ترکیه، عملیات فریب و جابهجایی محرمانهای را اجرا کند.
طبق این گزارش، ترامپ ابتدا در برابر خبرنگاران سوار هواپیمایی شد که پیشتر برای سفرهای ریاستجمهوری مورد استفاده قرار میگرفت، اما سپس در داخل یک کامیون حمل تجهیزات فرودگاه بهصورت مخفیانه به یک فروند هواپیمای نظامی C-32A منتقل شد.
هواپیمای نظامی سپس به یک پایگاه آمریکایی در انگلیس پرواز کرد و ترامپ از آنجا راهی آمریکا شد؛ در حالی که خبرنگاران و شماری از مقامهای کاخ سفید، از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، تصور میکردند رئیسجمهور همچنان در هواپیمای نخست حضور دارد.
ترامپ بعدا تأیید کرد که به دستور سرویس مخفی، برای حفظ امنیتش با هواپیمایی متفاوت از ترکیه خارج شده است. وی با اشاره به تهدیدهای علیه خود گفت هواپیمایی که قرار بود با آن سفر کند، «بیشتر در معرض خطر» قرار داشت.
کاخ سفید از ارائه جزئیات درباره این تهدید خودداری کرده است، اما استیون چونگ، مدیر ارتباطات کاخ سفید گفت هواپیمای جدید ریاستجمهوری به پروتکلهای امنیتی پیشرفته برای حفاظت از ترامپ و تیم همراه او مجهز است.
والاستریت ژورنال اعلام کرد گزارش جدید، جزئیات بیشتری از عملیات محرمانهای را فاش میکند که ماه گذشته و در پی دریافت اطلاعات درباره تهدید علیه رئیسجمهور آمریکا اجرا شد.