کد خبر 670848
۱۴۰۵/۰۵/۲۱ ۱۶:۱۳

نخستین رویارویی آلوارس و سیمئونه پس از جنجال جدایی؛ اتفاقات تمرین اخیر اتلتیکو چگونه بود؟

ساعت 24 - اخبار حاکی از آن است که جدایی خولیان آلوارس از اتلتیکومادرید ممکن است در شرف وقوع باشد و بارسلونا در تلاش است تا این مهاجم آرژانتینی را به خدمت بگیرد. در این میان، نخستین تمرین او تحت هدایت دیگو سیمئونه بعد از این حواشی، بدون هیچ گونه تنش و نگرانی خاصی برگزار گردید.
اولین برخورد آلوارس و سیمئونه پس از جنجال جدایی؛ در تمرین اتلتیکو چه گذشت؟

خولیان آلوارس، مهاجم آرژانتینی باشگاه اتلتیکومادرید، در روز چهارشنبه برای نخستین بار پس از ابراز تمایلش برای ترک این تیم و پیگیری رویایش، به تمرینات تیم با دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو، بازگشت.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که آلوارس به‌منظور انتقال به بارسلونا در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی جاری فشار زیادی را بر روی باشگاه وارد می‌کند؛ اما اتلتیکومادرید مصمم است تا ستاره آرژانتینی‌اش را حفظ کند.

روزنامه موندو دپورتیوو جزییات نخستین جلسه تمرینی اتلتیکو را منتشر کرده و نوشته است: «همه‌چیز در این تمرین به‌طور معمول پیش رفت. مهاجم آرژانتینی مانند دیگر بازیکنان تحت هدایت چولو (لقب سیمئونه) به تمرین پرداخت و سرمربی نیز در مرحله تاکتیکی بدون هیچ تردیدی او را در ترکیب اصلی گنجاند. آلوارس در این بخش در کنار لمار مشغول تمرین بود.»

این روزنامه همچنین به احتمال ملاقات سیمئونه و آلوارس اشاره کرده و گفت: «انتظار می‌رفت که سرمربی و بازیکن به تبادل نظر بپردازند. هنوز مشخص نیست آیا این مکالمه انجام شده یا خیر، اما تأیید می‌کنیم که مهاجم آرژانتینی به‌هنگام ساعت ۱۱ صبح، همانند سایر هم‌تیمی‌هایش، کمپ تمرینی اتلتیکومادرید را ترک کرد.»

در زمین مجاور زمین شماره ۴، خولیان آلوارس در یک جلسه تمرینی بدنی اضافی با لوئیس پینِدو، مربی بدنساز تیم، مشغول به فعالیت بود. همچنین جولیانو سیمئونه، کوکه، لمار، یورنته، بائنا، پوبیل و گریمالدو نیز در این جلسه حاضر بودند. دیگو سیمئونه در مقطعی از تمرین به‌طور تصادفی از کنار زمین عبور کرد و بر عملکرد بازیکنانش نظارت داشت.

آلوارس در طول این تمرین به‌وضوح احساس تنهایی می‌کرد. در مدت ۱۵ دقیقه‌ای که رسانه‌ها اجازه داشتند در محل تمرین باشند، او تنها با لمار گفت‌وگو کرد. در طرف دیگر، کوکه، بائنا و یورنته بی‌هیچ توجهی به دوربین‌هایی که در حال ضبط هم‌تیمی‌شان بودند، مشغول شوخی و خنده بودند.

پس از آن، بازیکنان وارد مرحله تاکتیکی تمرین شدند، جایی که آلوارس نیز در ترکیب اصلی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: آخرین خبر از ستاره محبوب بارسلونا؛ منتظر او نباشید!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.