کد خبر 671866
۱۴۰۵/۰۵/۲۳ ۰۸:۴۹

جنگ ترکیه و عربستان: قیمت‌ها دو برابر نخواهد شد!

ساعت 24 - الهلال در صدد است تا جانشینی برای مارکوس لئوناردو پیدا کند و به همین منظور به دنبال اوسیمن رفته است، اما گالاتاسرای به هیچ وجه تمایلی به آغاز مذاکرات ندارد.
جنگ ترکیه و عربستان: دو برابر قیمت هم نمی‌فروشیم!

به نقل از ورزش سه، گالاتاسرای پیشنهادی باورنکردنی و نجومی برای ویکتور اوسیمن دریافت نموده، اما رویکرد این باشگاه در مورد جدایی مهاجم نیجریه‌ای به‌طور کامل روشن است. بر اساس گزارشی که فلوریان پلتنبرگ در شبکه اسکای آلمان منتشر کرده، باشگاه الهلال عربستان برای به خدمت گرفتن اوسیمن پیشنهادی به ارزش حداقل 130 میلیون یورو مطرح کرده، اما گالاتاسرای هیچ علاقه‌ای به فروش ستاره خط حمله خود ندارد.

این پیشنهاد در روز چهارشنبه و از طریق یک واسطه به‌طور غیررسمی به گالاتاسرای منتقل شده است. با این حال، موضع باشگاه استانبولی کاملاً واضح بوده؛ گالاتاسرای نه تنها قصد ندارد اوسیمن را بفروشد، بلکه حتی تمایلی به آغاز مذاکره با الهلال ندارد.

الهلال به دنبال جانشینی برای مارکوس لئوناردو

علاقه الهلال به اوسیمن پس از جدایی مارکوس لئوناردو افزایش یافته است. مهاجم برزیلی در ابتدای تابستان با انتقالی به ارزش کمتر از 20 میلیون یورو به آژاکس پیوست و حالا باشگاه عربستانی به دنبال یافتن مهاجمی است که بتواند خلأ او را در خط حمله پر کند.

2493179

لئوناردو در سال‌های اخیر یکی از بازیکنان کلیدی الهلال به شمار می‌رفت و در 82 بازی رسمی برای این تیم 48 گل زده و 5 پاس گل نیز به ثبت رسانده است. پس از جدایی او، الهلال اوسیمن را به‌عنوان گزینه‌ای قوی برای تقویت خط حمله خود در نظر گرفته است.

گالاتاسرای به سادگی اوسیمن را نخواهد فروخت

اوسیمن اکنون یک سال است که به‌عنوان بازیکن گالاتاسرای شناخته می‌شود. این مهاجم نیجریه‌ای قبل از عقد قرارداد دائمی، یک فصل را به‌صورت قرضی از ناپولی به‌صورت موقت در استانبول گذراند، اما گالاتاسرای در تابستان گذشته با پرداخت 75 میلیون یورو، قرارداد او را به صورت دائمی تبدیل کرد.

2429333

این مهاجم 27 ساله در حال حاضر تا نیمه سال 2029 با گالاتاسرای قرارداد دارد و در حالی که ترانسفرمارکت ارزش کنونی او را 75 میلیون یورو تخمین‌زده، الهلال حاضر به ارائه پیشنهادی نزدیک به دو برابر این مبلغ شده است.

با این وجود، حتی پیشنهاد 130 میلیون یورویی نیز نتوانسته گالاتاسرای را به میز مذاکره بکشاند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.