کد خبر 672610
۱۴۰۵/۰۵/۲۴ ۱۰:۳۱

سئول به دنبال گفت‌وگو با پیونگ یانگ

ساعت 24 - رئیس‌جمهور کره جنوبی مذاکراتی را با هدف برقراری صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز با همسایه شمالی خود خواستار شد.
سئول خواستار مذکره با پیونگ یانگ شد

طبق گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «لی جائه میونگ»، رئیس‌جمهور کره جنوبی، امروز -شنبه- از نیاز به برقراری مذاکرات با کره شمالی به منظور دست‌یابی به همزیستی مسالمت‌آمیز سخن گفت.

رئیس‌جمهور کره جنوبی در سخنرانی خود به مناسبت سالروز آزادی کره از چنگال استعمار ژاپن اظهار داشت: «دو کره باید برای گفتگو در زمینه همزیستی مسالمت‌آمیز یک نشست برگزار نمایند».

او با تاکید بر این نکته که سئول به دنبال تضمین‌هایی برای جلوگیری از بروز درگیری است، به اهمیت جایگزینی وضعیت آتش‌بس به صلح نیز پرداخته است.

لی همچنین به انجام مذاکرات بین کره شمالی و دیگر طرف‌های مرتبط اشاره کرد و گفت که این گفتگوها می‌تواند به پایان جنگ ۱۹۵۰-۱۹۵۳ کره که تنها با آتش‌بس و نه با یک توافق صلح به پایان رسید، کمک کند و امکانات بهتری برای کنترل قابلیت‌های هسته‌ای پیونگ یانگ به وجود آورد.

او ادامه داد: «سئول اقداماتی پیشگیرانه و پایداری را به منظور کاهش تنش‌ها و ایجاد سازوکارهای حفاظتی چندلایه برای مهار این تنش‌ها انجام می‌دهد».

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.