کد خبر 673629
۱۴۰۵/۰۵/۲۵ ۱۲:۵۵

حداقل ۶ نفر بر اثر سیلاب در ایالات متحده جان خود را از دست دادند

ساعت 24 - بر اثر وقوع سیلاب در ایالت ایندیانا در ایالات متحده، حداقل ۶ نفر زندگی خود را از دست دادند.
دست‌کم ۶ کشته در پی جاری شدن سیل در آمریکا

بر اساس گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، مسئولان ایالت ایندیانا در آمریکا اعلام کردند که حداقل ۶ نفر در اثر یک طوفان شدید که منجر به بارش بیش از ۱۱ اینچ باران و سیلاب در برخی از نواحی ایالت شد، جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش «ان‌بی‌سی»، این طوفان که روز گذشته -شنبه- رخ داد، به ویژه در沿 «وایت ریور» از شهرستان همیلتون تا حومه شمالی ایندیاناپولیس تمرکز داشت و بیش از ۹۰ نفر در این حادثه نجات یافتند.

در ناحیه «ریون‌وود» ایندیاناپولیس، خودروها به وسیله آب swept away و ساکنان به ناچار از کایاک‌ها و قایق‌های پرفشار برای عبور از خیابان‌ها استفاده کردند.

«مایک براون» فرماندار ایالت اظهار داشت که با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مورد این حادثه گفتگو کرده است. او همچنین همدردی خود را با کسانی که تحت تأثیر این سیل قرار گرفتند ابراز کرده و از ساکنان خواسته است تا خطر سیلاب را جدی بگیرند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.