کد خبر 673690
۱۴۰۵/۰۵/۲۵ ۱۳:۵۱

صدیقی: درک عمیق دنیامالی از ووشو، کارهای ما را آسان‌تر ساخته است

ساعت 24 - رئیس فدراسیون ووشو با اشاره به حضور وزیر ورزش در اردوهای ملی‌پوشان، اظهار داشت که آگاهی دقیق دنیامالی از این رشته ورزشی، راه را برای فعالیت‌های فدراسیون‌ها هموارتر می‌سازد.
صدیقی: شناخت دنیامالی از ووشو کار را برای ما راحت‌تر کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر صدیقی در خصوص حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در اردوی تیم‌های ملی ووشو زنان و مردان، اظهار کرد: روز جمعه آکادمی ملی ووشو به‌عنوان محل برگزاری این بازدید از مقامات وزارت ورزش انتخاب شد. این بازدید به‌منظور مشاهده تمرینات تیم ملی ووشوی اعزامی به ناگویا انجام شد. صحبت‌های وزیر و نکات مدنظرش در زمینه ووشو بسیار دلگرم‌کننده بود.

وی ادامه داد: در ملاقات‌های حضوری و جلسه‌ای که سه‌شنبه گذشته با وزیر داشتم، ایشان با دقت خاصی به پیگیری وضعیت ووشو پرداخته و آگاهی دقیقی از این رشته ورزش دارند. امیدوارم با این دلگرمی که وزیر به مجموعه ووشو عطا کرده و اعتمادی که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به خانواده ووشو دارند، ورزشکاران ما بتوانند در ناگویا عملکردی درخشان از خود به نمایش بگذارند و دل مردم را شاد کنند.

صدیقی درباره تأثیر دقت نظر وزیر بر سایر رشته‌ها و عملکرد روسای فدراسیون‌ها، مربیان و ورزشکاران، بیان کرد: این موضوع کار ما را ساده‌تر می‌سازد زیرا با وزیری در ارتباط هستیم که به‌خوبی ورزش را درک می‌کند. فعالیت‌های ما در فدراسیون‌ها معطوف به جنبه‌های اجرایی و فنی است و آگاهی بالا و دقت نظر مقام عالی وزارت، این امکان را به ما می‌دهد که به‌راحتی مسائل را با او در میان بگذاریم.

وی افزود: ما نیز در فدراسیون ووشو تلاش خواهیم کرد تا توقعات را به نحو احسن برآورده کنیم. در نهایت، انتظارات جامعه ورزشی از ووشو را با حسن نیت در نظر می‌گیریم.

رئیس فدراسیون ووشو در مورد آمادگی ووشوکاران اعزامی به ناگویا تصریح کرد: ملی‌پوشان شرایط تمرینی مناسبی دارند و امیدواریم که بتوانند یک رویداد تاریخی و ارزشمند را در ناگویا رقم بزنند.

صدیقی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم جوان فعلی قادر به تکرار افتخارات گوانگجو و هانگژو خواهد بود، خاطرنشان کرد: واقعاً تیم فعلی همگی را به یاد تیم جوان بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگ‌جو می‌اندازد که نتایج برتری را به دست آورد. امید داریم که حداقل موفقیت‌های هانگژو را که شامل ۲ طلا، ۴ نقره و یک برنز بود، تکرار کنیم.

او ادامه داد: بچه‌های ما از دو سال قبل روند مناسبی را برای بازی‌های آسیایی ناگویا آغاز کردند. شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا، جهانی، قهرمانی کشور، لیگ و آغاز تمرینات همگی به‌منظور آماده‌سازی برای بازی‌های آسیایی ناگویا بوده است. اخیراً نیز در یک تورنمنت بین‌المللی شرکت کردیم تا کادر فنی بتواند شناخت بهتری از وضعیت نفرات کسب کند.

صدیقی درباره اهمیت بازی‌های آسیایی اظهار داشت: اکنون تمام ورزشکاران کشور دست در دست هم نهاده‌اند تا با هم‌افزایی، نتایج شایسته‌ای برای ایران در ناگویا رقم بخورد.

در پاسخ به این سوال که در زمان برگزاری بازی‌های آسیایی انتخابات فدراسیون آسیایی ووشو برگزار می‌شود، صدیقی بیان کرد: ما سعی خواهیم کرد کرسی‌های قبلی را حفظ کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.