کد خبر 674461
۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۳:۲۱

هیچ‌کس انتظار نداشت استقلال تیمی معمولی باشد/ ۳ گل سحرخیزان در دو دیدار تصادفی نیست

ساعت 24 - بازیکن پیشین استقلال اظهار داشت: علاوه بر تعداد گل‌های فراوانی که استقلال در نخستین بازی به ثبت رساند، پیروزی در افتتاحیه یک تورنمنت می‌تواند شانس‌ها و امیدواری‌ها برای ادامه مسابقات را افزایش دهد.
همه فکر می‌کردند استقلال یک تیم معمولی است/ ۳ گل سحرخیزان در دو مسابقه با سهراب بی‌دلیل نیست

سبو شهبازیان، مدافع سابق استقلال، در گفت‌وگویی با خبرورزشی در مورد مسابقه اول این تیم در هفته نخست لیگ برتر بیست و ششم اظهار داشت: دیدیم استقلال بازی قابل قبولی به نمایش گذاشت، هرچند که برخی نقاط ضعف در عملکرد کلی تیم احساس می‌شد. اما نکته مثبت این است که بازیکنان فصل جدید را با پیروزی آغاز کردند که می‌تواند تأثیر بسزایی بر نتایج آینده تیم داشته باشد. طی ماه‌های اخیر فشار زیادی بر روی تیم ما قرار داشت و به دلیل موضوع پنجره بسته و نبود فرصت برای جذب بازیکن، شرایط تا حدی دشوار بود. این مسائل باعث شد تا استقلال به نظر تیمی عادی بیاید اما نمایش کلی بازیکنان در این دیدار و به ثمر رساندن ۴ گل، که استقلال را به عنوان پرگل‌ترین تیم این هفته معرفی کرد، پیامی واضح برای همه داشت و آن اینکه استقلال در هر شرایطی همان تیم خوب و تشنه پیروزی است.

او ادامه داد: به دست نیامدن گل در این بازی نیز نتیجه کار دفاعی خوب بچه‌ها بود، هرچند مس شهر بابک تیمی نبود که تهدید جدی برای دروازه استقلال ایجاد کند. حضور به موقع صالح حردانی در دقایق پایانی کمک کرد تا نخستین کلین‌شیت با یک پیروزی پرگل ثبت شود. بار دیگر تاکید می‌کنم که خوب گل زدن نکته مثبتی است، اما مهم‌تر این بود که پیروز میدان باشیم و این اتفاق نیز افتاد.

در همین راستا بخوانید: بازتاب عجیب برد پرسپولیس در کانال‌های استقلالی/ تاجرنیا از پیروزی تیم تارتار آسیب دید

شهبازیان در مورد بختیاری‌زاده و شیوه کارش در استقلال صحبت کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر بارها مربیان جوان استقلالی در این سمت قرار گرفتند و کمتر به آن‌ها فرصت داده شد. سهراب نیز قبلاً در دو نوبت سرمربیگری استقلال را تجربه کرده، اما امیدوارم این بار مدیران باشگاه از او حمایت کنند تا بتواند برنامه‌ها و دیدگاه‌هایش را در تیم پیاده کند. مطمئنم که سهراب با عشقی که به استقلال دارد، تمام تلاشش را خواهد کرد تا بهترین نتایج ممکن را برای این تیم و هواداران رقم زند.

بازیکن سابق استقلال درباره گلزنی سحرخیزان بیان کرد: اینکه سحرخیزان در دو بازی تحت سرمربیگری سهراب بختیاری‌زاده توانسته سه گل به ثمر برساند، تصادفی نیست. این موضوع نشان می‌دهد که سهراب به خوبی نحوه کار با این مهاجم جوان را می‌داند و می‌داند چگونه او را در طول مسابقات هدایت کند. در عین حال، به نظر می‌رسد سعید نیز کاملاً در اختیار سهراب است و این عوامل کمک می‌کند تا استقلال در هر بازی با یاری این بازیکن به گل دست یابد و به نتایج مطلوبی برسد.

استقلال

شهبازیان در مورد دیدار آینده استقلال با نساجی سخن گفت: تیم نساجی همواره تیمی پرتلاش و پرجنب‌جوش بوده که این ویژگی را در زمین خود به خصوص در برابر هواداران قائمشهری بیشتر به نمایش می‌گذارد. علاوه بر این، مجید حسینی نیز مربی‌ای با تفکر دفاعی است که به نظر من این امر می‌تواند باعث شود تا استقلال در این هفته در زمینه گلزنی با چالش‌هایی روبرو شود. البته با وجود بازیکنانی چون کوشکی، قلی‌زاده، آسانی و خود سحرخیزان که نشان داده‌اند بازیکنان هوشمند و دریبل‌زنی هستند، امیدوارم در این دیدار نیز بتوانیم به گل برسیم و نتیجه‌ای مطلوب بگیریم، چراکه در بالای جدول، تمامی مدعیان برای کسب پیروزی و سه امتیاز تلاش می‌کنند.

وی در پایان افزود: اگر می‌خواهیم از کورس رقابت عقب نمانیم، باید از همین ابتدا تمامی مسابقات را با جدیت دنبال کنیم و در رقابت‌های ۶ امتیازی مقابل رقبای مدعی حداقل امتیازها را کسب کنیم تا در نهایت و در هفته‌های پایانی به مشکل نخوریم.

بیشتر بخوانید: عجیب اما واقعی؛ سوپراستار ایران در آمریکا خانه‌نشین شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.