کد خبر 675321
۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۱۲:۳۶

مفتح: ساخت یک سازه ۳۶۰ بخش تولیدی را به فعالیت درمی‌آورد

ساعت 24 - جانشین وزیر صمت در حوزه بازرگانی، با تأکید بر تأثیر عمیق صنعت ساختمان بر اقتصاد ملی، بیان داشت: هر بار که ساختمانی ساخته می‌شود، زنجیره‌ای متشکل از تقریباً ۳۶۰ بخش تولیدی به فعالیت درمی‌آید و به همین دلیل، رونق در زمینه ساخت‌وساز می‌تواند به فعال‌سازی بخش‌های مختلف اقتصادی و تقویت هر دو سطح اقتصاد کلان و خرد در کشور یاری رساند.
مفتح: ساخت یک ساختمان ۳۶۰ بخش تولیدی را به حرکت درمی‌آورد

به نقل از ایسنا، محمدصادق مفتح - جانشین وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت در امور بازرگانی - در مراسم آغازین بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، به ظرفیت‌های موجود در بخش تعاون اشاره نمود و اظهار داشت: بخش تعاون به عنوان اقتصادی‌ترین و مردمی‌ترین بخش کشور، یکی از پتانسیل‌هایی است که هنوز به بهترین نحو در کشور مورد استفاده قرار نگرفته است؛ زیرا بر این باورم که این حوزه دارای قابلیت‌های بسیار بیشتری است.

وی ادامه داد: زمانی که ما به معرفی تعاونی‌ها پرداختیم، این بخش بیشتر به تعاونی‌های مصرف محدود می‌شد، در حالی که تعاون می‌تواند نقش مهمی در ایجاد توازن بین بخش‌های دولتی و خصوصی ایفا کند. هدف از بخش تعاون این نیست که جانشینی برای دیگر بخش‌ها باشد، بلکه به معنای توسعه و رشد اقتصادی در سطح کشور است.

مفتح با تأکید بر اهمیت صنعت ساختمان افزود: بخش دیگر، صنعت ساختمان است. طبق اطلاعات موجود، برای ایجاد یک ساختمان نیاز است که حدود ۳۶۰ بخش تولیدی به فعالیت بپردازند و این حجم وسیع از تولید بایستی به جریان بیفتد. به همین دلیل، صنعت ساختمان می‌تواند به عنوان نجات‌دهنده‌ای برای اقتصاد کلان و خرد کشور محسوب شود.

جانشین وزیر صمت تصریح کرد: در صورتی که بخش ساختمان و تعاون در فعالیت‌ها مشارکت کنند، به‌طور قطع قادر خواهند بود به عنوان محرکی مؤثر برای اقتصاد کشور عمل کنند و حتی ممکن است بتوانند نقش حیاتی در جایگزینی بخش‌های دیگر ایفا کنند.

وی همچنین به فعالیت‌های اتاق تعاون در زمینه ساختمان اشاره کرد و گفت: اتاق تعاون سال‌هاست که در این حوزه فعال‌تر شده و امیدوارم با امکانات افزون‌تری که دولت برای تقویت بخش تعاون در نظر گرفته است، شاهد رشد و فعالیت‌های بیشتری در زمینه‌های مختلف باشیم.

مفتح با اشاره به برخی چالش‌ها و کمبودهای موجود در اقتصاد کشور گفت: شاید در حال حاضر بابت برخی کاستی‌ها نگران باشیم و شواهد نشان‌دهنده نیاز به برنامه‌ریزی‌های جامع و فشرده‌تری است. اگر محور این برنامه‌ریزی‌ها معطوف به رشد و توسعه کشور باشد، بهترین راه‌حل، بهره‌برداری از ظرفیت‌های وسیع بخش تعاون است. در این راستا طرح‌هایی وجود دارد و به اعتقاد من، اگر دولت بتواند ظرفیت‌های بخش تعاون را به حرکت درآورد، به‌طور حتم نقش بزرگی در برنامه‌ریزی دولت برای تأمین معیشت مردم ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.