کد خبر 675815
۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۲۳:۱۰

الهی شکر، پنجره انتقال استقلال بسته است؛ ای کاش برای ۱۰ سال بسته بماند/ اگر نمی‌توانیم در لیگ نخبگان قهرمان شویم، دست کم از آن به شکل صحیح بهره ببریم

ساعت 24 - مراسم قرعه ‌کشی لیگ نخبگان ۲۰۲۷ آسیا و عدم حضور استقلال بین نمایندگان عربستان نیز موفقیت در این فصل را برای پیشکسوتان این باشگاه به امیدی بدل نکرد.
الهی شکر پنجره استقلال بسته است کاش ۱۰ سال بسته بماند/ ما که در لیگ نخبگان قهرمان نمی‌شویم لااقل از آن درست استفاده کنیم

ادموند اختر، بازیکن پیشین استقلال، در گفتگویی که با خبرورزشی داشت، در مورد مشارکت استقلال در لیگ نخبگان آسیا ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت: «امیدوارم استقلال نقش مهمی در حفظ اعتبار فوتبال ایران ایفا کند. چرا که با توجه به شرایط موجود، ما از نظر امکانات به گونه‌ای نیستیم که به دنبال قهرمانی در این رقابت‌ها باشیم. هدف اصلی باید این باشد که حداقل به جمع چهار تیم برتر راه یابیم. این که در گروه عربستانی‌ها نیستیم، چندان مایه دلگرمی نیست، زیرا در صورت صعود به مرحله بعدی، به هر حال با آنها مواجه خواهیم شد و این تیم‌ها به معنای واقعی کلمه از ما ۱۰۰ سال جلوتر هستند. ای کاش مدیران باشگاه از این فرصت و امکانات کم بهره‌برداری کنند تا بتوانند از ویترین لیگ نخبگان برای معرفی چهار جوان بااستعداد به بازار انتقالات استفاده کنند.»

در همین راستا بخوانید: همه فکر می‌کردند استقلال یک تیم معمولی است

وی همچنین در خصوص بسته شدن پنجره نقل و انتقالات استقلال اشاره کرد: «از بسته شدن پنجره استقلال بسیار خوشحالم. با وجود این وضعیت، از این پس بسیاری از افراد نمی‌توانند بازیکنانشان را به باشگاه استقلال بفروشند. این ممنوعیت انتقالات می‌تواند به پیشرفت استقلال و تیم ملی کمک کند. چرا که جوانانی که در استقلال شکوفا می‌شوند، ممکن است آینده‌سازان این تیم گردند و با انتقال آنها، سرمایه به باشگاه وارد شده و در نتیجه باعث قوی‌تر شدن تیم ملی کشورمان خواهد شد. ای کاش این پنجره به مدت ۱۰ سال بسته بماند تا فرصت نفوذ بازیکنان خارجی غیرمفید به باشگاه محدود شود. هر زمانی که فصل نقل و انتقالات آغاز می‌شود، بازیکنان خارجی بی‌کیفیت به صف درب باشگاه استقلال می‌ایستند و بنابراین این بسته بودن پنجره، به نوعی یک فرصت اجباری برای باشگاه خواهد بود. دوباره تأکید می‌کنم که امیدوارم این پنجره برای ۱۰ سال به همین شکل باقی بماند و به جای هزینه‌های بی‌مورد، مسئولان باشگاه روی ساخت یک کمپ مناسب برای استقلال سرمایه‌گذاری کنند.»

متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید

بیشتر بخوانید: انتقال کسری طاهری به سپاهان غیرقانونی است؟

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.