پرسپولیس با نتیجه ۴-۱ استقلال خوزستان را مغلوب کرد؛ شاگردان تارتار درخشان ظاهر شدند و صدر جدول را تصاحب کردند!
تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار هفته دوم لیگ برتر امروز (چهارشنبه) از ساعت 19:30 در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف استقلال خوزستان رفت که این بازی با پیروزی 4 بر 1 برای سرخپوشان تهرانی خاتمه یافت، تا تیم تارتار دومین پیروزی متوالی خود را کسب کند.
محمد خدابندهلو در دقیقه 6، علی علیپور در دقیقه 20، ایگور سرگیف در دقیقه 48 و پوریا شهرآبادی در وقتهای تلف شده ( دقیقه 90+4) گلهای پرسپولیس را به ثمر رساندند و پیام نیازمند (بر اثر گلبهخودی در دقیقه 64) هم تنها گل تیم استقلال خوزستان را وارد دروازه کرد.
ترکیب پرسپولیس شامل: پیام نیازمند، مهدی زارع، محمد حسین کنعانی زادگان، مجید عیدی، ابوالفضل جلالی (که در دقیقه 27 به جای او علیرضا هماییفر به میدان آمد)، پوریا پورعلی، محمد عمری (دقیقه 46 تیوی بیفوما)، علی علیپور (دقیقه 63 پوریا شهرآبادی)، محمدمهدی محبی، محمد خدابندهلو (دقیقه 89 مارکو باکیچ) و ایگور سرگیف (دقیقه 63 اوستون ارونوف) بود.
ترکیب استقلال خوزستان: محمدجواد کیا، آرام عباسی، عارف رستمی، حمید بوحمدان، مهدی موسوی (دقیقه 72 امیر سواعد)، علیرضا کرمی، امیرمحمد پورشیجانی (دقیقه 46 جواد زرگان)، محمد اهل شاخه (دقیقه 46 محمدرضا مهدی زاده)، مرتضی فاضلی، محمدمهدی احمدی و محمدحسین زواری.
داور این دیدار حسن اکرمی بود.
اخطارها: مارکو باکیچ و تیوی بیفوما (از پرسپولیس)
پرسپولیس در نیمه اول با اجرای پرس شدید و تسلط بر توپ تلاش کرد تا از ابتدا بر روی دروازه استقلال خوزستان فشار بیاورد و در این زمینه به خوبی عمل کرد. این تیم خیلی زود به گل رسید؛ در دقیقه ششم، با نفوذ مجید عیدی از سمت راست و ارسال دقیق او به علی علیپور، این بازیکن موفق شد با یک پاس رو به عقب، جوانمردانه محمد خدابندهلو را در موقعیت شوتزنی قرار دهد و او نیز با شوتی هدفمند دروازه استقلال خوزستان را باز کرد.
علیپور که سازنده گل اول بود، در دقیقه 20 با نفوذ به عمق دفاع حریف، گل دوم را هم به ثمر رساند و باعث شد تا تیمش دوباره به برتری برسد.
نیمه دوم نیز برای پرسپولیس با شتاب آغاز شد. بیفوما که در کادر تعویضی بود و به میدان آمده بود، با یک حرکت ترکیبی همراه با علی علیپور، توپ را به سرگیف رساند و این بازیکن در دقیقه 48 گل سوم را برای سرخپوشان به ثبت رساند.
پس از به ثمر رسیدن گل سوم، تیم تارتار کمی عقبتر قرار گرفت و استقلال خوزستان توانست از این موقعیت بهرهبرداری کند و چندین موقعیت خطرناک در برابر دروازه نیازمند ایجاد کند. در یک پرتاب اوت از طرف آنها، ضربه سر بازیکن استقلال خوزستان پس از برخورد به تیرک دروازه به بدن نیازمند برخورد کرد و در دقیقه 46، به این ترتیب گل به خودی به نام نیازمند ثبت شد و دروازه پرسپولیس برای نخستین بار در این فصل باز شد.
اما کار به همین جا ختم نشد؛ تیوی بیفوما، که در نیمهای که در زمین بود عملکرد خوبی داشت، در قلب دفاع استقلال خوزستان با یک پاس به زیبایی این فضا را برای شهرآبادی مهیا کرد تا این بازیکن جوان، بعد از دو موقعیت خراب شده، موفق به ثبت گل چهارم و نخستین گل خود با پیراهن پرسپولیس شود.