کد خبر 676743
۱۴۰۵/۰۵/۲۸ ۲۲:۴۶

مجموعه‌ای از دلایل موفقیت پرسپولیس/ تیم تارتار دو ویژگی متناقض را هم‌زمان دارد!

ساعت 24 - پرسپولیس در دومین بازی فصل خود نیز موفق به کسب پیروزی شد و نسبت به مسابقه نخست، عملکرد بهتری از خود به نمایش گذاشت.
کلکسیون دلایل برد پرسپولیس/ تیم تارتار دو عنصر متضاد را یک‌جا دارد!

طرفداران تیم‌های بزرگ انتظار دارند که تیمشان همواره به ارائه نمایش و کسب نتیجه‌ای قابل قبول بپردازد؛ موضوعی که پرسپولیس در هر دو مسابقه آغازین فصل جدید به خوبی به آن توجه داشته است.

ایجاد چنین تیمی به سادگی امکان‌پذیر نیست و نیازمند وجود به شکل همزمان دو عامل کاملاً متضاد است؛ یعنی هماهنگی درون تیم و همچنین شگفت‌آور کردن حریفان.

بازیکنان باید همواره در اوج خود باشند و تیم باید در هر دیدار با هدف پیروزی وارد میدان شود و هرگز از زدن گل خسته نشود. یک تیم بزرگ نیاز به بازیکنان بزرگ دارد و مدیریت و حفظ آمادگی این بازیکنان خود چالشی بزرگ محسوب می‌شود! در یک تیم بزرگ، ایجاد و حفظ روحیه گروهی و هماهنگی میان بازیکنان اصلی و ذخیره‌ها یک پیش‌نیاز اساسی است و این ویژگی حتی در پرسپولیس به وضوح دیده می‌شود. اما در عین حال، تیم‌های بزرگ همواره تحت نظر رقبا قرار دارند که کوچک‌ترین جزئیات -که ممکن است به رسانه‌ها هم راه بیابند- را زیر نظر دارند و این مسئله عنصر غافلگیری را به چالشی دشوار تبدیل می‌کند. مصدومیت، محرومیت یا مسائل انضباطی در فوتبال همواره وجود دارد و حفظ هماهنگی بین توانمندی‌های موجود بازیکنان کار آسانی نیست. اما پرسپولیس موفق به مدیریت این جنبه نیز شده است!

در ابتدای فصل جاری، پرسپولیس مهدی تارتار را استخدام کرد تا تغییرات اساسی را در تیم ایجاد کند. او بازیکنان تازه‌ای را به خدمت گرفت که هماهنگ کردن آن‌ها با ستاره‌های باقی‌مانده خود پروسه‌ای زمان‌بر بود، اما کلید موفقیت پرسپولیس استمرار و تقویت خصایص مثبت و کاهش خصایص منفی بوده است. به عنوان نمونه، پرسپولیس در هر دو بازی، به گل زودهنگام در نیمه اول دست پیدا کرد که به نوعی بازگشتی به شخصیت قدیمی این تیم به حساب می‌آید. هر دو مسابقه تیم قرمزها با برتری دو گل به استراحت رفتند، اما در دیدار قبلی، پرسپولیس در نیمه دوم کنترل بازی را از دست داد، که این مشکل در مسابقه دوم وجود نداشت.

تارتار در این بازی ضمن ارائه هماهنگی و عنصر شگفت‌آوری، به خوبی از هر دو جنبه بهره‌برداری کرد. تعامل بازیکنان درون زمین و آن‌هایی که از روی نیمکت به میدان آمدند، مثال‌زدنی بود. در عین حال او ترکیب بازنده بازی اول را تغییر داد و برخلاف پیش‌بینی‌ها، ستاره ازبک را در ترکیب ثابت قرار نداد تا پیامی به دیگر بازیکنان ارسال کند. مشاهده کردیم که اورونوف و بیفوما در نیمه دوم وارد میدان شدند و با روح همکاری که داشتند تأثیرگذار بودند. احتمالا اگر پورعلی هم در نقش گلزن مانند شهرآبادی عمل می‌کرد، هر دو می‌توانستند پاس گل بدهند.

در اولین دیدار، پرسپولیس از سمت چپ هجومی عمل کرد و دو هافبک کناری موفق به زدن گل شدند. اما در این دیدار، گل اول از سمت راست و با همکاری هافبک طراح به ثمر رسید. در لحظه‌ای که تصور می‌شد مهاجمان سرخ گلزنی نخواهند کرد، علیپور و سپس سرگیف نیز به جمع گلزنان افزوده شدند تا رقبا را در بازی‌های آینده با سردرگمی مواجه کنند و نتوانند تصمیم بگیرند که باید به دنبال کدام بازیکن باشند.

برای دستیابی به صدر جدول و کسب جایگاه استقلال، پرسپولیس به تفاضل چهار گل نیاز داشت که به وضوح این پیام از سوی سرمربی به بازیکنان منتقل شده بود. حالا گلی که نیازمند جمع کرد و از دست رفتن کلین‌شیت، بخشی از پروژه بعدی تارتار برای ادامه روند رو به پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس ۴ - استقلال خوزستان ۱/ صدر جدول با گلباران آبی‌ها، قرمز شد

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.