کد خبر 677112
۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۳:۰۲

عملیات رفع آلودگی نفتی در سواحل قشم آغاز شد

ساعت 24 - با مشاهده آثار آلودگی نفتی در سواحل قشم، اقدامات پاکسازی به همراه نهادهای ذی‌ربط و با هدف حفظ زیستگاه‌های ساحلی و جنگل‌های حرا شروع گردید.
عملیات پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل قشم انجام شد

بر اساس اطلاعات خبرنگار مهر، به علت مشاهده آلودگی نفتی در برخی نواحی سواحل جزیره قشم، فرایند پاکسازی این نواحی با حضور و نظارت احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، به همراه مقامات محلی و دیگر نهادهای مسئول آغاز گردید.

در این راستا، شرکت انرژی پاسارگاد با در اختیار گذاشتن توانمندی‌های اجرایی، فنی و تجهیزاتی خود، به اجرای عملیات پاکسازی سواحل پرداخت.

این اقدام به همت سازمان حفاظت محیط زیست، منطقه آزاد قشم و اداره بنادر و دریانوردی انجام شد و شرکت تجهیز و توسعه صنایع هنگام قشم، که تحت مجموعه انرژی پاسارگاد فعالیت می‌کند، مأمور شد تا با استفاده از نیروهای متخصص و حرفه‌ای و همچنین به کارگیری ماشین‌آلات و تجهیزات مخصوص، در پاکسازی مناطق آلوده همکاری کند.

در این چارچوب، انواع تجهیزات از جمله بابکت، لودر، کامیون‌های سبک و سنگین و پدهای جاذب مواد نفتی برای پاکسازی سواحل شیب‌دراز، سوزا و سایر نواحی دارای آلودگی به کار گرفته شد.

حفاظت از زیستگاه‌های حساس و مدیریت پسماندهای نفتی

در جریان این عملیات، اقداماتی به منظور جمع‌آوری آلودگی‌های نفتی، حفاظت از زیستگاه‌های حساس ساحلی و نواحی مرتبط با زیست و تخم‌گذاری لاک‌پشت‌های دریایی انجام شد.

حفاظت از مناطق زیست آبزیان، نگهداری اکوسیستم ارزشمند جنگل‌های حرا و تنوع زیستی مرتبط با آن و همچنین مدیریت مسئولانه پسماندهای ناشی از پاکسازی، از دیگر اولویت‌های این عملیات محیط‌زیستی بود.

یکی از فعالیت‌های گروه انرژی پاسارگاد در سواحل جنوبی کشور، کاشت و نگهداری هزاران اصله درخت حرا در ساحل شمالی جزیره قشم است. این گروه به منظور مقابله با آلودگی‌های نفتی در سواحل جنوبی کشور و عمل به تعهدات خود در زمینه حفاظت از محیط زیست و جوامع محلی، با هماهنگی مراجع ذی‌صلاح و بر اساس سناریوهای پیش‌بینی‌شده، در اسرع وقت وارد عمل شد.

عملیات انجام شده در راستای پاکسازی سواحل قشم با قدردانی معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست همراه بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.