کد خبر 677207
۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۵:۰۳

تجدید ناوگان هوایی برای بارورسازی ابرها در حال انجام است

ساعت 24 - گروه فنی و تخصصی سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی از هواپیماهای مستقر در فرودگاه‌های پیام و مهرآباد تهران که متعلق به شرکت‌های هواپیمایی اطلس و پارس هستند، بازدید به عمل آورد.
بروزرسانی ناوگان هوایی بارورسازی ابرها در جریان است

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، گروه فنی و کارشناسی این وزارتخانه برای ارزیابی فنی و امکان‌سنجی استفاده از هواپیماهای مورد نیاز به منظور اجرای عملیات باروری ابرها در سال آبی جاری، از هواپیماهای مستقر در فرودگاه‌های پیام و مهرآباد تهران که متعلق به شرکت‌های هواپیمایی اطلس و پارس هستند، بازدید به عمل آورد.

در ادامه این گزارش، اشاره شده است که پس از بازدید ابتدایی سرپرست این سازمان از فرودگاه پیام، که محل استقرار هواپیماهای اطلس ایر بود، یک تیم فنی و کارشناسی مجدداً برای بررسی دقیق‌تر به این محل اعزام شد. هدف از این سفر، ارزیابی قابلیت استفاده از هواپیما و تجهیزات موجود، امکان نصب سنسور و در نهایت، بررسی قابلیت بهره‌برداری از سیستم بارورسازی ابرها در این هواپیماها بود.

این گزارش همچنین می‌افزاید که بازدید دوم این گروه فنی از هواپیمای پارس، مستقر در فرودگاه مهرآباد انجام گرفت و در این بازدید دو فروند هواپیمای آنتونوف ۷۴ متعلق به این شرکت که در سال‌های اخیر بخش قابل توجهی از برنامه‌های عملیاتی باروری ابرها را به عهده داشتند و به دلیل حملات موشکی آمریکایی-صهیونیستی آسیب دیده بودند، به دقت مورد ارزیابی فنی قرار گرفتند.

هدف نهایی این بازدید، به‌روز رسانی و تجهیز هواپیماهای مزبور برای استفاده در عملیات‌های باروری ابرها در سال آبی 1406 – 1405 می‌باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.