کد خبر 677431
۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۰:۳۶

انتقاد نائب رئیس مجلس از احداث خطوط لوله جانشین تنگه هرمز/ نباید اجازه دهیم که سیستم‌های لوله جدید شکل بگیرند یا نفت از مسیرهای تضعیف‌کننده تنگه هرمز صادر شود

ساعت 24 - نائب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در سخنانی تأکید کرد که راه‌اندازی مسیرهای جایگزین برای انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز، بخشی از جنگی علیه ایران به شمار می‌رود. وی افزود: زمانی که قیمت نفت افزایش می‌یابد، به معنای موفقیت ماست و در مواقعی که این قیمت کاهش می‌یابد، نشان‌دهنده موفقیت آمریکا است.
انتقاد نایب رئیس مجلس از ایجاد خط لوله جایگزین تنگه هرمز/ نباید اجازه دهیم خطوط لوله جدید ایجاد شود یا نفت از مسیرهای ضعیف کننده تنگه هرمز صادر شود

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در یک مصاحبه ویدئویی به تحولات مرتبط با تنگه هرمز و کوشش برخی کشورها برای ایجاد مسیرهای جایگزین به منظور انتقال نفت اشاره کرد و اعلام داشت: فردی که در حال حاضر اقدام به راه‌اندازی خط لوله‌ای می‌کند که متضمن تضعیف تنگه هرمز باشد، عملاً از طریق محاصره اقتصادی به ما آسیب می‌زند. آیا در این خصوص کمک به آمریکا شکی وجود دارد؟

بر اساس گزارش فارس، او ادامه داد: هر فردی که به نحوی فناوری یا اطلاعات را به آمریکا ارائه دهد، در واقع در حال مبارزه با ماست؛ در حالی که این اقدامات به شکل آزادانه در حال انجام است. خط لوله‌هایی همچون فجیره، ینبع و دیگر مسیرهای نفتی با هدف کاهش ارزش و نقش تنگه هرمز ایجاد می‌شوند و در نهایت به نفع اروپا، کشورهای دیگر و آمریکا تمام می‌شوند؛ این نیز جزئی از جنگ علیه ایران محسوب می‌شود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: واکنش ما به این نوع اقدامات باید به تناسب باشد؛ نباید اجازه دهیم که خطوط لوله جدید ایجاد گردد یا نفت از مسیرهایی صادر شود که هدفشان تضعیف تنگه هرمز است. همچنین نباید بگذاریم که آمریکا به واسطه این کشورها، قیمت نفت را کاهش دهد.

او اظهار کرد: زمانی که قیمت نفت افزایش می‌یابد، به این معناست که ما پیروز شدیم و هرگاه کاهش یابد، آمریکا موفق شده است. هر گونه اقدام از سوی هر فردی که منجر به سقوط قیمت نفت شود، در واقع همکاری با آمریکا محسوب می‌شود. برعکس، هر کسی که همچون یمن اقداماتی را انجام دهد که به افزایش قیمت نفت بینجامد، به ما یاری رسانده است. این موضوع کاملاً روشن و واضح است. مذاکره نیز نوعی جنگ به شمار می‌رود؛ اما مذاکره‌ای که تنها به هدف خاتمه جنگ باشد، کافی نیست. می‌بایست تلاش کرد تا کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در تمام ساعات روز و شب ، تلاش کنند که جنگ به پایان برسد و به دنبال این باشند که آمریکا شرایط ما را بپذیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.