نارنجیها خرید تازهای با اخراجی همراه کردند (عکس)
بر اساس خبری که "ورزش سه" منتشر کرده، تیم مس شهربابک پس از شکست ناامیدکنندهای که در بازی اول فصل مقابل استقلال متحمل شد، در تلاش بود تا در هفته دوم با کسب نخستین امتیاز خود در لیگ برتر، کسرهای خود را جبران کند؛ این هدف به لطف سجاد جعفری در بازی با خیبر خرمآباد محقق شد.
نارنجیپوشها در بازی نخست، بهواسطه ضربهای که سجاد جعفری به سمت دروازه استقلال زد، بهخوبی در آستانه گلزنی قرار داشتند؛ با این حال، ضربه زمینی این بازیکن بهطور شگفتانگیزی توسط صالح حردانی بهخوبی مهار شد. در ادامه، در دیدار دوم برابر خیبر، به پاس سجاد جعفری، تیم مس از فرصت اخراج یکی از بازیکنان خیبر بهرهمند شد.
سجاد جعفری که پیش از این تجربیات بازی با تیمهایی چون ذوبآهن و نفت مسجدسلیمان را در کارنامه دارد، در تابستان امسال از پیکان به شهربابک پیوست. در مسابقه با خیبر، وی با یک حرکت تند و تیز از سمت چپ زمین در پی ایجاد یک موقعیت بود که در نتیجه خطای شدید فرشاد محمدیمهر باعث شد تا این بازیکن کارت زرد دوم خود را دریافت کند و زمین بازی را ترک کند.

تیم مس شهربابک پس از وقوع این حادثه، فشارهای بیشتری را بهمنظور کسب پیروزی برابر خیبر آغاز کرد تا بتواند نخستین پیروزی خود در تاریخ لیگ برتر را رقم بزند، اما در نهایت تنها به کسب یک امتیاز قناعت کرد.