کد خبر 677596
۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۸:۱۴

آغاز مبارزه بیش از ۴۶۳ هزار آزمون‌دهنده در روز دوم کنکور

ساعت 24 - در دومین و پایانی روز کنکور ۱۴۰۵، بیش از ۴۶۳ هزار آزمون‌دهنده در دو دسته "علوم انسانی" و "ریاضی و فنی" به رقابت پرداختند.
آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

به گزارش ایسنا، در دومین روز از آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، یک‌میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ داوطلب در ۴۱۵ شهرستان کشور در حال حضور هستند و سازمان سنجش ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را به‌منظور برگزاری این آزمون پیش‌بینی کرده است تا داوطلبان از مناطق مختلف کشور بتوانند در این رویداد شرکت کنند.

آزمون سراسری ۱۴۰۵ از صبح روز گذشته، پنجشنبه ۲۹ مرداد، با رقابت‌های داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر همان روز، داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی نیز در مراکز امتحانی حاضر شدند.

این آزمون در نوبت صبح امروز جمعه ۳۰ مرداد با رقابت‌های داوطلبان گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی به پایان می‌رسد که آغاز نوبت صبح این داوطلبان از ساعت ۸ بوده است.

بر اساس اطلاعات منتشرشده از سوی سازمان سنجش، در گروه علوم انسانی ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر، در گروه علوم ریاضی و فنی ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر، در گروه زبان‌های خارجی ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر و در گروه هنر نیز ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

ترکیب جنسیتی متقاضیان نشان می‌دهد که زنان بخش قابل‌توجه‌تری از داوطلبان آزمون سراسری را تشکیل می‌دهند؛ به‌طوری‌که ۶۵ درصد کل داوطلبان امسال را زنان و ۳۵ درصد را مردان تشکیل می‌دهند.

در گروه علوم تجربی، ۶۹ درصد از داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. همچنین در گروه علوم انسانی نیز زنان با ۶۸ درصد شرکت‌کنندگان در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی، ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی زن می‌باشند.

سازمان سنجش آموزش کشور همچنین با اعلام جزییات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است تا زمان ورود خود به حوزه‌های امتحانی را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که قبل از بسته‌شدن درها در محل آزمون حاضر شوند.

در میان داوطلبان امسال، افرادی با سنین متفاوت حضور دارند؛ به‌طوری‌که مسن‌ترین داوطلب کنکور ۱۴۰۵ فردی ۸۵ ساله از استان کرمانشاه است که در گروه آزمایشی علوم انسانی شرکت کرده است.

از سوی دیگر، جوان‌ترین داوطلب این آزمون، فردی متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله است که از استان اردبیل در کنکور شرکت کرده است.

بنا بر اعلام مسئولان، نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ در شهریورماه و نتایج نهایی نیز در نیمه دوم آبان‌ماه از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد، و دانشجویان جدید از اواخر آبان‌ماه به دانشگاه‌ها خواهند رفت.

علاوه بر توصیه‌های مرسوم درباره حضور به‌موقع داوطلبان، سازمان سنجش سال جاری بر ممنوعیت ورود انواع وسائل الکترونیکی به جلسه آزمون تأکید کرده است.

داوطلبان نباید تلفن همراه، حتی در حالت خاموش، تبلت، قلم نوری، ساعت‌های هوشمند، دستبند یا انگشترهای هوشمند، هندزفری، پیجر و دیگر تجهیزات ارتباطی یا الکترونیکی را به جلسه آزمون ببرند.

همچنین، همراه داشتن کیف و ساک دستی، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، یادداشت و وسایل اضافی نیز ممنوع اعلام شده است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.