پیاتزا: لازم است که پاسخ این سوال را از بازیکنانم دریافت کنم
طبق گزارش "ورزش سه"، روبرتو پیاتزا پس از برگزاری دیدار ایران و روسیه در جام اوفا، بیان کرد: این مسابقه را به نحوه مطلوبی آغاز نکردیم. البته لازم به ذکر است که شرایط تیم چندان عادی نبود چرا که روز گذشته برای تیم ایران روز خاصی به شمار میرفت.
ما شب قبل از بازی سفر کردیم و امروز بلافاصله مسابقه را برگزار کردیم، بنابراین وضعیت طبیعی نبود. از سوی دیگر، حریف در محل بازی حضور داشت و برایشان برگزاری مسابقه سادهتر بود.
او در ادامه توضیح داد که تیم ایران در شرایط عادی خود باید با جدیت بیشتری بازی را آغاز کند و افزود: بنابراین، لازم است که از ابتدا بهتر آغاز کنیم و این مسئله نکته کلیدی بود. برای دو یا سه موقعیت ساده، به بازخورد بازیکنان نیاز دارم تا بدانم کدام موقعیتها برایشان آسان است و کدام یک دشوار. چراکه به نظر من، موقعیتهای بهظاهر ساده مانند اوایل ست سوم یا آغاز ست چهارم و دوباره در اواسط ست چهارم، فرصتهایی بودند که میتوانستیم از آنها برای کسب امتیاز بهرهبرداری کنیم.
سرمربی تیم ملی والیبال ایران افزود: من به خاطر دارم که حتی در ست اول، سه توپ برگشتی داشتیم، اما در ابتدا نتوانستیم هیچ یک از آنها را به امتیاز تبدیل کنیم. سوال این است که چرا این اتفاق رخ داد؟ میدانم که من باید به این سؤال پاسخ دهم اما نیاز دارم که جواب را از بازیکنانم بگیرم زیرا آنها تمام توان خود را برای کسب امتیاز ارائه میدهند. همیشه.