سردار آزمون، ستاره بدشانس در شبی شیرین!
تیم فوتبال شباب الاهلی با ادامه موفقیتهای خود در لیگ جدید امارات، در یکی از بازیهای حساس هفته دوم با نتیجه ۲ بر صفر الظفره را از پیش رو برداشت و دومین پیروزی پیاپی خود را به ثبت رساند.
نکته جالب این رقابت برای علاقهمندان به فوتبال در ایران، حضور کامل مثلث لژیونرهای این کشور در ترکیب شباب الاهلی بود. سعید عزتاللهی و مرصاد سیفی، هر دو بازیکن ایرانی این تیم، از آغاز بازی به عنوان نفرات اصلی به میدان رفتند و با نمایش هماهنگشان کنترول میانه میدان را به دست گرفتند. همچنین در نیمه دوم، سردار آزمون، مهاجم پرگل فوتبال ایران، بهعنوان تعویضی وارد زمین شد و بدین ترتیب مثلث ایرانی در شباب الاهلی شکل گرفت.
اگرچه هیچیک از این سه ستاره ایرانی نتوانستند در این مسابقه گلزنی کنند، اما نفوذ و تلاشهای آنها تأثیر زیادی در تسلط بر بازی و کسب این پیروزی حیاتی برای شباب الاهلی داشت.
سردار آزمون در این شب بدشانسترین بازیکن زمین بود، چرا که ۲ بار تا آستانه گلزنی پیش رفت اما هر دو بار شوتهای او به تیرک دروازه برخورد کرد.
بیشتر بخوانید: ۲ سند مهم درباره اینکه تیم ملی نیازمند تغییر نسل است!/ منتقدان بخوانند؛ تاریخ علیه آنهاست
