کد خبر 679120
۱۴۰۵/۰۶/۰۱ ۰۳:۵۹

نماد غیرت: هافبک بارسلونا یک میلیون یورو به بی‌خانمان‌ها اهدا کرد

ساعت 24 - این بازیکن بارسلونا این اقدام انسان‌دوستانه را به دوران کودکی‌اش اختصاص داد.
نماد غیرت: گاوی یک میلیون یورو به بی‌خانمان‌ها داد

طبق اطلاعات گزارش شده توسط "ورزش سه"، گاوی، بازیکن ۲۱ ساله‌ی بارسلونا، به خاطر غیرت و تعهدش در زمین بازی و نیز مهارت‌های برجسته‌اش در فوتبال، شناخته می‌شود. این هافبک با اهدا مبلغ ۱.۳ میلیون یورو به منظور ایجاد مسکن برای بی‌خانمان‌ها در شهر لوس پالاسیوس و ویافرانکا، نشان داده است که در خارج از زمین نیز فعالیت‌های انسان‌دوستانه چشمگیری دارد. این شهر با جمعیتی در حدود ۴۰ هزار نفر، به داشتن سه قهرمان جهانی چون وی، فابین روئیز و خسوس ناواس، افتخار می‌کند.

2496010

شهرداری لوس پالاسیوس به پاس قدردانی از این سه بازیکن، با نام‌گذاری زمین‌ها و شروع پروژه ساخت یک بنای یادبودی که نماد غرور تمام شهر خواهد بود، اقدام کرده است. خوان مانوئل وایه، شهردار این شهر بیان کرده است: این افراد به‌عنوان الگوهایی برای هزاران جوانی هستند که روزی به دنبال دستیابی به فوتبال حرفه‌ای هستند و همچنین ارزش‌هایی را به نمایش می‌گذارند که در داخل و خارج از زمین بارز است.

طبق گزارشات روزنامه لا رازون، با کمکی که گاوی می‌دهد، یک مجتمع جدید با تقریبا ۱۵۰ آپارتمان و ۳۰۰ تختخواب برای حمایت از افراد در شرایط آسیب‌پذیرتر ساخته خواهد شد. هافبک بارسلونا همواره به ریشه‌های خود افتخار کرده و حالا آماده است تا در خدمت نیازمندان قرار گیرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.