کد خبر 679218
۱۴۰۵/۰۶/۰۱ ۰۹:۰۰

رگبار و رعدوبرق در چه استان‌هایی پیش‌بینی شده است؟

ساعت 24 - مدیر مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات آب و هوایی سازمان هواشناسی کشور از احتمال بارش رگبار، وقوع رعدوبرق و وزش بادهای شدید موقت در نواحی خاصی از شمال و جنوب کشور اطلاع داد و اظهار داشت: در پنج روز آینده، وقوع وزش باد شدید، گردوخاک، و افت کیفیت هوا در برخی مناطق چندان غیرمحتمل نیست.
رگبار و رعدوبرق در کدام استان‌ها رخ می‌دهد؟

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا با اشاره به جدیدترین اطلاعات به‌دست‌آمده از نقشه‌های پیش‌بینی آب‌وهوایی اعلام کرد: امروز (اول شهریورماه) در برخی از مناطق آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و همچنین ارتفاعات استان‌های البرز و تهران و نقاط مرکزی، شاهد افزایش ابر، بارش‌های رگباری، رعد و برق و وزش بادهای شدید موقتی خواهیم بود.

او افزود: شرایط جوی امروز به‌گونه‌ای است که در ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، دامنه‌های جنوبی کرمان و جنوب شرق فارس، انتظار می‌رود ابرهای همرفتی رشد کنند و رگبار و رعد و برق اتفاق بیفتد.

ضیاییان با ادامه توضیحاتش گفت: از دوشنبه تا پایان هفته (۲ تا ۶ شهریور)، در برخی ساعات به‌ویژه بعدازظهر، در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و ارتفاعات مرکزی البرز، افزایش ابر، بارش‌های پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود، در حالی که در سایر نقاط کشور، آسمان به‌طور کلی صاف خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین افزود: در مدت پنج روز آینده، در شمال شرق، شرق و برخی نواحی مرکزی و غرب کشور، در برخی ساعت‌ها وزش باد شدید، گاهی همراه با گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی همچنین درباره وضعیت جوی تهران در روزهای آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲ شهریورماه) صاف تا کمی ابری بوده و در بعدازظهر افزایش وزش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و غبار پیش‌بینی می‌شود، با دمای حداکثر و حداقل ۳۷ و ۲۶ درجه سانتی‌گراد، و روز پس‌فردا (۳ شهریورماه) نیز انتظار می‌رود آسمان صاف تا نیمه ابری باشد و در بعدازظهر وزش باد افزایش یابد، همچنین دما مشابه روز قبل خواهد بود.

در پایان، ضیاییان تصریح کرد: در فردا و پس‌فردا، اهواز با دمای ۴۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین مراکز استان‌ها خواهند بود.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.