کد خبر 679264
۱۴۰۵/۰۶/۰۱ ۰۹:۴۶

سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند/ کارشناسانی که به جای حرف زدن، سکوت می کنند هم خائن هستند

ساعت 24 - سید حسن خمینی گفت: کارشناسانی که در جایی که باید حرف بزنند سکوت می‌کنند یا به خوف یا به طمع، خائن هستند.
سید حسن خمینی: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند خائن هستند/ کارشناسانی که به جای حرف زدن، سکوت می کنند هم خائن هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،‌ سید حسن خمینی تولیت حرم امام راحل در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای دولت با آرمان‌های امام راحل گفت: گروهی که می‌دانند حق چیست ولی سکوت می‌کنند، این‌ها آن متخصصانی هستند که تخصص خود را برای جامعه به‌کار نمی‌برند.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: اونامونو یک حکیم بزرگ اسپانیولی است؛ وقتی صدای چکمه‌های فاشیسم ژنرال فرانکو در اسپانیا به گوش می‌رسد، این حکیم یک جمله بسیار قشنگی در یک مجلسی می‌گوید که بعد هم او را دستگیر می‌کنند؛ می‌گوید «گاهی سکوت کردن، دروغ گفتن است». خیلی تعبیر قشنگی است.

تولیت حرم امام راحل تصریح کرد: کارشناسانی که در جایی که باید حرف بزنند سکوت می‌کنند یا به خوف یا به طمع، خائن هستند.

وی بیان داشت: سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی‌گویند و بیان مواضع کارشناسانه نمی‌کنند خائن هستند چون دروغ می‌گوید.

۲۹۲۱۸

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.