کد خبر 679340
۱۴۰۵/۰۶/۰۱ ۱۰:۴۹

دادستان مشهد اعلام کرد که برخورد با بی‌حجابی آغاز می‌شود

ساعت 24 - دادستان خراسان رضوی تاکید کرد که طبق ضوابط قانونی، از افرادی که امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، حمایت حقوقی به عمل خواهد آمد و هیچ شخصی مجاز به تعرض به این افراد نخواهد بود.
دادستان مشهد دستور برخورد با بی‌حجابی داد

حسن همتی‌فر، دادستان کل استان خراسان رضوی، در نشست ستاد صیانت از خانواده عنوان کرد: به موازات برنامه‌های فرهنگی، ضروری است تا با افرادی که به صورت عمدی در راستای ترویج برهنگی و بی‌عفتی فعالیت می‌کنند، برخوردی جدی و بازدارنده صورت گیرد تا نشانه‌های فساد از معابر عمومی حذف گردد.

به گفته دادگستری کل خراسان رضوی، همتی‌فر تصریح کرد: شعب ویژه‌ای در دادسرای مشهد به منظور بررسی سریع و جامع این پرونده‌ها اختصاص یافته و متهمان طبق مواد ۶۳۸ و ۶۳۹ و ۷۴۲ قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات و جرائم رایانه‌ای تحت پیگرد قضائی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در چارچوب قوانین موجود، از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت‌های قضائی صورت خواهد گرفت و هیچ‌کس مجاز به تعرض به آن‌ها نیست.

دادستان مرکز استان خراسان رضوی با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، بیان داشت: تمامی مسئولان در دستگاه‌های اجرایی و خدماتی موظف به ایفای نقش خود در زمینه عفاف و حجاب هستند و هرگونه کوتاهی در این راستا، به عنوان ترک فعل شناخته شده و با متخلفین به طور قضائی برخورد خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.