کد خبر 680342
۱۴۰۵/۰۶/۰۲ ۱۱:۱۶

افزایش شدت آتش‌سوزی‌های جنگلی در «نوادا» و قطع برق برای ۶۰ هزار مشترک

ساعت 24 - مقامات ایالت نوادا در ایالات متحده گزارش دادند که آتش‌سوزی جنگلی معروف به «هاوک»، در نواحی تپه‌ای نزدیک به مناطق مسکونی، به‌طور قابل توجهی افزایش یافته و برای بیش از ۴۰ هزار نفر دستور تخلیه صادر گردیده است.
تشدید آتش‌سوزی‌های جنگلی در «نوادا» و قطع برق ۶۰ هزار مشترک

بر اساس گزارشی از ایسنا به نقل از راشا تودی، مقامات شهرستان «واشو» در ایالت نوادا وضعیت اضطراری اعلام کرده و صدها آتش‌نشان از زمین و هوا به مقابله با آتش می‌پردازند.

علاوه بر این، قطع برق اضطراری بر حدود ۶۰ هزار مشترک تأثیر گذاشته، چرا که آتش‌سوزی به زیرساخت‌های برق آسیب می‌زند.

مقامات در روز یکشنبه اعلام کردند که با گسترش سریع آتش‌سوزی جنگلی به سمت «رینو»، شهری در شمال غرب نوادا نزدیک به مرز نوادا و کالیفرنیا، حداقل شش نفر زخمی و دستور تخلیه برای ۴۲ هزار نفر صادر شده است.

به گفته مقامات، افراد مجروح شامل سه غیرنظامی و سه نفر از نیروهای امدادی بودند. همچنین تأیید شده که چندین سازه بر اثر آتش‌سوزی تخریب شده‌اند. همچنین، گزارش‌ها حاکی از آن است که ۴۵ هزار نفر دیگر نیز در زون‌های هشدار تخلیه قرار دارند.

00:00
-00:21
Download

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.