کد خبر 680726
۱۴۰۵/۰۶/۰۲ ۱۷:۳۵

قلم قرمز نکونام روی نام هافبک کروات تراکتور

ساعت 24 - هافبک کروات تراکتور در ترکیب اصلی تیمش برابر پرسپولیس حضور ندارد.
قلم قرمز نکونام روی نام هافبک کروات تراکتور

به گزارش ورزش سه، تراکتور از ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه در ورزشگاه خالی از تماشاگر یادگار امام برابر پرسپولیس قرار خواهد گرفت.

دقایقی قبل جواد نکونام سرمربی تراکتور ترکیب تیمش را اعلام کرد و نکته جالب این ترکیب غیبت تیبور هلیلوویچ هافبک کروات سرخپوشان است. او در بازی قبل و در‌ مقابل سپاهان دو پاس گل داده بود و احتمال می‌رفت که در ترکیب امروز حضور داشته باشد. 

سید مهدی حسینی امروز به جای این هافبک کروات در ترکیب اصلی تیمش است و انگیزه فراوانی دارد تا در این دیدار ارزش‌های خود را نشان بدهد. هنوز دلیل این غیبت مشخص نیست اما احتمالا مصدومیت باعث شده تا نکونام دست به این تغییر بزند. هر چند که هلیلوویچ در لیست ۱۸ نفره تراکتور است و احتمال بازی کردنش در ادامه وجود خواهد داشت.

هر دو تیم با شش امتیاز در جدول لیگ برتر حضور دارند و برد در این بازی می‌تواند به جایگاه هر دو کمک کند و هر تیم را به همراه استقلال ۹ امتیازی تا پایان هفته سوم تبدیل کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.