کد خبر 680833
۱۴۰۵/۰۶/۰۲ ۱۹:۴۳

ناکامی قاچاقچیان مسلح در جابجایی تسلیحات جنگی به داخل کشور

ساعت 24 - رئیس مرزبانی فراجا اعلام کرد که ۲۸ قبضه سلاح جنگی و شکاری به همراه ۲ عدد نارنجک دستی و ۱۳ تیغه خشاب در نواحی مرزی جنوب شرق کشور شناسایی و کشف شده است.
ناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشور

به نقل از ایسنا، سردار علی‌اکبر جاویدان در بیان جزئیات این واقعه گفت: نیروهای مرزی استان سیستان و بلوچستان با درک اطلاعاتی دقیقی از نیت قاچاقچیان مسلح برای وارد کردن محموله‌ای از سلاح‌های غیرمجاز به کشور مطلع شده و سریعاً اقداماتی را برای شناسایی و مقابله با آن‌ها آغاز کردند.

وی تصریح کرد: پس از شناسایی دقیق ناحیه، مرزداران در حین یک عملیات با قاچاقچیان مسلح مواجه شده و به موفقیت در کشف ۲۲ قبضه سلاح کلت کمری، ۴ قبضه سلاح شکاری، ۲ قبضه نارنجک دستی و ۱۳ تیغه خشاب نائل شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا خاطرنشان کرد: قاچاقچیان به واسطه ویژگی‌های جغرافیایی منطقه توانستند از صحنه فرار کنند و تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری آن‌ها همچنان ادامه دارد.

سردار جاویدان تأکید کرد: مرزبانان با دسترسی به اطلاعات و حضور مستمر در مرزها، هیچ فرصتی به قاچاقچیان و مخلان امنیت نمی‌دهند تا سلاح و مهمات غیرمجاز به کشور وارد شوند و به ناامنی منجر شوند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.