کد خبر 680932
۱۴۰۵/۰۶/۰۲ ۲۲:۴۲

جواد نکونام از گذشته خود پیشی گرفت!

ساعت 24 - کسب پیروزی ارزشمند تراکتور برابر پرسپولیس باعث شد جواد نکونام پس از دو سال از دستاوردهایش در استقلال سبقت گیرد!
جواد نکونام از خودش سبقت گرفت!

تراکتور با ضربه‌ای که در دقایق پایانی مسابقه به گل تبدیل شد، موفق به شکست پرسپولیس گردید و بدین ترتیب زنجیره پیروزی‌های این تیم را قطع کرد. این جدال ۶ امتیازی، احتمالاً در پایان فصل تأثیر چشمگیری بر نتایج هر دو تیم خواهد داشت.

این پیروزی، سومین برد متوالی تراکتور در این فصل و همچنین سومین موفقیت جواد نکونام به عنوان مربی پس از بازگشتش به دنیای مربیگری در ایران به شمار می‌آید. نکونام در لیگ بیست و چهارم کارش را با استقلال آغاز کرد، اما به دلیل کسب نتایج نامطلوب، در مهر ۱۴۰۳ از هدایت این تیم کناره‌گیری کرد. او تنها دو پیروزی به عنوان سرمربی استقلال به دست آورده بود، اما در تراکتور به خوبی این خاطرات ناخوشایند را پشت سر گذاشته و با این سومین پیروزی پیاپی، نه‌تنها در قله باقی مانده، بلکه از نتایج عدم موفقیت خود در آخرین فصل مربیگری‌اش با استقلال نیز پیشی گرفت.

بیشتر بخوانید: آمار ضعیف نکونام مقابل پرسپولیس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.