کد خبر 681127
۱۴۰۵/۰۶/۰۳ ۰۹:۱۶

۸۶۳ واحد مسکن با حضور معاون رییس‌جمهور در اردبیل افتتاح شد

ساعت 24 - اردبیل - ایرنا - ۸۶۳ واحد از طرح‌های نهضت ملی مسکن استان اردبیل با حضور معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده و مقامات استانی به مناسبت هفته دولت به بهره‌برداری رسید.
۸۶۳ واحد مسکن با حضور معاون رییس‌جمهور در اردبیل افتتاح شد

به گزارش ایرنا، مسعود امامی یگانه روز سه شنبه در آیین افتتاح این طرح ها اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶ هزار واحد مسکن در استان در دست اجراست و میانگین پیشرفت آنها ۷۰ درصد برآورد می‌شود.

وی افزود: تا پایان سال جاری، دست‌کم ۱۰ هزار واحد مسکن ملی در سطح استان اردبیل افتتاح خواهد شد.

استاندار اردبیل از حجم گسترده طرح‌های اجرایی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: در هفته دولت سال جاری، ۶۵۳ طرح عمرانی و طرح اقتصادی به اعتبار ۵۹۰ هزار میلیارد ریال در سطح استان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این طرح‌های اقتصادی، بیش از پنج هزار فرصت شغلی جدید در استان اردبیل ایجاد می کند.

استاندار اردبیل با اشاره به تداوم روند توسعه در استان، بیان کرد: همزمان با هفته دولت، عملیات اجرای ۱۳۱ طرح عمرانی و اقتصادی دیگر نیز به ارزش ۳۳۰ هزار میلیارد ریال در استان آغاز می شود.

امامی یگانه این طرح ها را در حوزه های راه، مسکن، زیرساخت‌های گاز، برق، آبرسانی، سایت‌های مخابراتی، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، صنایع تبدیلی، گلخانه‌سازی، باغات مدرن و چندین پروژه در حوزه گردشگری عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، زهرا بهروز آذر معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، امروز سه شنبه با استقبال مقامات استان اردبیل برای کلنگ زنی و افتتاح چندین طرح عمرانی و اقتصادی وارد این استان شد.

کلنگ زنی احداث چهار شهرک و ناحیه خورشیدی، فناوری و صنعتی شهرستان اردبیل و افتتاح برخی طرح های عمرانی، اقتصادی و تولیدی از برنامه های معاون رییس جمهور در اردبیل اعلام شده است.

همچنین به گفته فریبا محمدلو مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری اردبیل، نشست بانوان فرهیخته و نخبه بخش های مختلف استان، در سالن اجتماعات اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل برگزار خواهد شد و حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، فرصت مغتنمی برای معرفی بانوان شاخص و فعال عرصه های مختلف است.

برنامه های هفته دولت در استان اردبیل از روز گذشته با حضور مسئولان در گلزار شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و برگزاری جلسه شورای اداری استان آغاز شده است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران ، مرز جمهوری آذربایجان و در همسایگی استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی واقع شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.