کد خبر 681948
۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۰۷:۴۴

انتقاد صادق خرازی از طرح برخی مباحث در تجمعات شبانه خیابان؛ در حال حاضر هر کسی هر چه می‌خواهد می‌گوید/ نمی‌دانم چه پاسخی در پیشگاه خداوند خواهند داشت!

ساعت 24 - یک فعال سیاسی از جنبش اصلاح‌طلبی اظهار داشت: در صورتی که خیابان به مکان تلافی‌جویی تبدیل شود و اینگونه صحبت‌ها مطرح شود، من نمی‌توانم پیش‌بینی کنم این افراد در نزد خداوند چه پاسخی خواهند داشت.
انتقاد صادق خرازی از طرح برخی بحث ها در اجتماعات شبانه خیابان؛ فعلاً هرکسی هرچه دلش می‌خواهد می‌گوید/ من نمی‌دانم جواب این افراد نزد خداوند چیست!

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، صادق خرازی، چهره سیاسی فعال در عرصه اصلاح‌طلبی، در مصاحبه‌ای با خبرآنلاین تحت عنوان «موضع‌گیری صادق خرازی در برابر اظهارنظرهای برادرش درباره دولت/ اگر مسئولان خود و فرزندانشان را مدیریت کنند، مشکلی پیش نمی‌آید» به پرسش‌هایی درباره وضعیت سیاست داخلی کشور و اظهارات اخیر برادرش، محمدباقر خرازی، پاسخ داده است.

در قسمتی از این مصاحبه می‌خوانیم: اگر خیابان‌ها مکانی برای انتقام‌جویی یکدیگر تبدیل شود و چنین سخنانی مطرح گردد، نمی‌دانم چطور می‌توان به این افراد در محضر خداوند پاسخ داد. کوچک‌کردن و تضعیف مجاهدت‌های ملت ایران به هیچ وجه صحیح نیست. نباید این فضا را به افکار آشفته یکدیگر آلوده کرد. هدف این فضا، دشمنان نظام و کینه‌ورزان ضد ملت است. مردم در خیابان‌ها حضور دارند تا به دشمنان خارجی خود نشان دهند که برای انقلاب و نظام ایستاده‌اند. طرح اظهاراتی فراتر از قانون، چندان قابل قبول نیست. برخی از افراد خودشان آگاهند که کشور تابع قانون است و در حال حاضر هرکس هرچه که بخواهد می‌گوید، اما روزی همه این حوادث و نظرات در حافظه ملت ایران ثبت می‌شود.

او به این نکته هم اشاره کرد: نیاز است که مدارا و بردباری کنیم. رزمندگان در میدان نبرد مشغول مبارزه هستند، دیپلمات‌ها در حال مذاکره‌اند و مسئولان در حال ترسیم اصول و سیاست‌ها هستند. بر اساس آنچه که من از وضعیت موجود مطلع هستم، امروز در موقعیت نامتعادل نیستیم و ابزاری در اختیار داریم که موقعیت ما را برجسته کرده است. البته چالش‌ها و کمبودهایی نیز وجود دارد، از سوءمدیریت‌ها گرفته تا مشکلات مختلف، و مسائل غیرمنصفانه در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی هم به چشم می‌خورد. اما آینده را باید آنان که با تدبیر و نگاه روشن به تحولات، می‌توانند پیشنهاداتی مطرح کنند، بررسی نمایند.

31215

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.