کد خبر 681979
۱۴۰۵/۰۶/۰۴ ۰۸:۳۰

روزهای شیرین یک استقلالی؛ از خریدهای ناموفق لیگ برتر تا دیوار استوار آبی‌ها

ساعت 24 - با دگرگونی وضع تیم استقلال و حضور مستمر او در جمع آبی‌پوشان، آقاسی در فصل بیست‌وششم نمایی کاملاً متمایز از سال گذشته ارائه داده است.
روزهای شیرین یک استقلالی؛ از بدترین خرید لیگ برتر تا دیوار مستحکم آبی‌ها

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ عارف آقاسی در فصل گذشته به یکی از عجیب‌ترین و تلخ‌ترین دوران‌های فوتبال خود دست یافت. این بازیکن که تحت قراردادی نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان لقب گران‌ترین بازیکن لیگ را به خود اختصاص داده بود، به ناگاه با تغییرات نامطلوبی روبرو شد. ریکاردو ساپینتو، سرمربی پیشین استقلال، اعتقادی به توانایی‌های او نداشت و در نهایت آقاسی از لیست تیم کنار گذاشته شد؛ رویه‌ای که او را به مدت قابل توجهی از ترکیب اصلی استقلال دور کرد. این وضعیت برای مدافع استقلال به سختی بیشتری کشیده شد چرا که غیبتش در بازی‌ها به قیمت از دست رفتن فرصت حضور در جام جهانی برایش تمام شد. بازیکنی که با عنوان گران‌ترین بازیکن لیگ پا به فصل گذاشته بود، در عمل بخش زیادی از وقت خود را خارج از برنامه‌های سرمربی سپری کرد و حتی از بزرگ‌ترین مسابقات ملی نیز محروم مانده بود.

اما به نظر می‌رسد که فوتبال فرصتی دوباره برای آقاسی فراهم کرده است. با تغییرات مثبت در شرایط استقلال و ادامه حضور او در این تیم، این مدافع در لیگ بیست‌وششم چهره‌ای کاملاً متفاوت نسبت به فصل قبل از خود به نمایش گذاشته؛ مدافعی مطمئن و جنگنده که به یکی از ارکان اصلی خط دفاعی استقلال تبدیل شده است.

استقلال تا پایان هفته سوم موفق به دریافت هیچ گلی نشده و آقاسی از عوامل کلیدی این آمار برجسته به شمار می‌آید. در دیدار مقابل سپاهان که با برتری ۲ بر صفر استقلال به پایان رسید، وی آماری فوق‌العاده به ثبت رساند و تمامی دوئل‌های هوایی و زمینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشت؛ آماری که نشان می‌دهد این مدافع در مبارزات مستقیم به هیچ مهاجمی اجازه عرض‌اندام نداده است.

اما درخشش آقاسی تنها به مصاف بزرگ با سپاهان محدود نماند. او در نبرد مقابل نساجی نیز یکی از برترین بازیکنان استقلال به شمار می‌آمد و در نبردهای هوایی عملکرد بی‌نقصی از خود برجای گذاشت. در تقابل‌های تک‌به‌تک با مهاجمان نساجی بارها برتری‌اش را نشان داد و اجازه نداد مهاجمان حریف به سادگی وارد منطقه خطر شوند. یکی از لحظات مهم بازی زمانی شکل گرفت که نساجی در حال شکل‌دهی به یک ضدحمله خطرناک بود، اما آقاسی با تکلی به‌موقع و شگفت‌انگیز خود به صحنه آمد و دروازه استقلال را نجات داد؛ تکلی که شاید در آمارها ثبت نشود، اما به اندازه یک گل برای تیم ارزشی بالایی داشت.

این آقاسی با مدافعی که فصل قبل بیشتر به عنوان نیمکت‌نشین شناخته می‌شد، تفاوتی اساسی دارد. بازیکنی که در سال گذشته با قرارداد ۲۰۰ میلیاردی به گران‌ترین بازیکن لیگ تبدیل شد، اما عملاً موفق به نمایش استعدادهایش نشد، حالا در شروع لیگ بیست‌وششم دوباره همان تصوری را به نمایش می‌گذارد که باعث شد استقلال برای جذب او چنین هزینه‌ای را صرف کند.

چنانچه آقاسی به همین شیوه ادامه دهد، نه تنها می‌تواند یکی از ارکان خط دفاعی استقلال در این فصل باشد، بلکه به عنوان یک هدف دوباره به تیم ملی نیز فکر کند. مدافعی که به دلیل نیمکت‌نشینی فصل گذشته جام جهانی را از دست داد، حالا فرصتی مجدد دارد تا با عملکردش درهای ورود به تیم ملی را برای خود باز کند و این بار برای حضور در جام ملت‌های آسیا تلاش کند.

فصل گذشته برای آقاسی کابوسی بود؛ قرارداد ۲۰۰ میلیاردی، کنار گذاشته شدن توسط ساپینتو، نیمکت‌نشینی و از دست دادن جام جهانی. اما لیگ بیست‌وششم به نظر شروع فصل جبران باشد؛ فصلی که آقاسی در آن به جای تمرکز بر مبلغ قراردادش، با کیفیت بازی‌اش خود را معرفی می‌کند.

253 258

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.