کد خبر 683126
۱۴۰۵/۰۶/۰۵ ۱۱:۴۱

ادعای شگفت‌انگیز مهدی طائب: حضرت موسی آموزش ساخت بی‌سیم را به یهودیان داد

ساعت 24 - مهدی طائب اظهار داشت: امروزه در عرصه ارتباطات، یهودیان در نقاط مختلف جهان برترین بی‌سیم‌ها را تولید می‌کنند. به‌عنوان نمونه، شرکت راکال که به آن‌ها تعلق دارد، بهترین محصولات بی‌سیم را ارائه می‌دهد؛ همچنین شرکت اینتل نیز از آن‌هاست.
ادعای عجیب مهدی طائب: حضرت موسی ساخت بی‌سیم را به یهودیان یاد داد

مهدی طائب، که رهبری شورای قرارگاه راهبردی عمار را بر عهده دارد، در یک ویدئو که به تازگی در فضای رسانه‌ای منتشر شده، اظهار داشت: یهودیان در عرصه علوم ارتباطات یکپارچه و مستحکم هستند، زیرا حضرت موسی (ع) به آنان این نکته را آموزش داده است.

طائب ادامه داد: حضرت موسی (ع) تصمیم داشت تا حدود ۲۰۰ هزار نفر را برای شرکت در جنگ با خود ببرد. در متون مقدس یهود، ذکر شده که سازماندهی از زمان ایشان آغاز گردید؛ هزاره‌ها، صدگان‌ها و دهگان‌ها. یعنی او دستور داد که افرادش به گروه‌هایی تقسیم شوند و آن‌ها را به هزاره‌ها تقسیم‌بندی نمایند؛ به‌طوری‌که هر واحد هزار نفری یک فرمانده داشته باشد. سپس هر هزاره به دو واحد ۵۰۰ نفره تقسیم می‌شد و هر ۵۰۰ نفر به ۵ گروه صد نفره و بالاخره هر صد نفر به ۱۰ گروه تقسیم می‌شدند که آن‌ها نیز فرمانده مخصوص به خود را داشتند. به این ترتیب، ساختار سازمانی موثری برای آن جمعیت شکل گرفت.

وی همچنین افزود: حال اگر حضرت موسی (ع) می‌خواست این جمعیت را منظم نماید، چگونه باید این کار را انجام می‌داد؟ با استفاده از بوق و نوت‌هایش، که بعدها به خط مورس تبدیل شد، ارتباط برقرار می‌کردند. آن‌ها با نواختن بوق ارتباط می‌گرفتند و هر صدا معنای خاصی را منتقل می‌کرد. این روش هنوز نیز در بین آن‌ها مرسوم است و بخشی از عبادتشان با بوق همراه است. در آن زمان، حضرت موسی (ع) در مقام رهبری حضور داشت و بوق می‌نواخت و هزاره‌ها صدای او را می‌شنیدند و دستورها به سطوح پایین‌تر انتقال می‌یافت.

طائب ادعا کرد: بنابراین، امروزه در زمینه علم ارتباطات، برترین‌ها در تولید بی‌سیم، همین افراد در سطح جهانی فعالیت دارند. به عنوان مثال، شرکت راکال که متعلق به آن‌هاست، بهترین بی‌سیم‌ها را طراحی و تولید می‌کند؛ یا شرکت اینتل که نیز به آن‌ها تعلق دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.