کد خبر 683244
۱۴۰۵/۰۶/۰۵ ۱۳:۴۱

احتمال ارتقاء دستمزد کارمندان در نیم‌سال دوم

ساعت 24 - نماینده کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مورد امکان افزایش دستمزدها در نیم‌سال دوم، دولت مشغول تدوین لایحه‌ای برای اصلاح بودجه و برنامه هفتم می‌باشد.
احتمال افزایش حقوق کارکنان در نیم‌سال دوم

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی، از حجم وسیع پروژه‌های در حال اجرا در استان خبر داد و بر اهمیت تأمین منابع مالی پایدار جهت کامل‌سازی زیرساخت‌های اساسی استان تأکید نمود.

طبق گزارش فارس، وی با اشاره به وضعیت معیشت کارکنان و نیروهای شرکتی افزود: در مورد احتمال افزایش حقوق در نیمه دوم سال، دولت در حال تدوین لایحه‌ای به‌منظور اصلاح بودجه و برنامه هفتم توسعه است. در بررسی اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۵، بهبود وضعیت معیشتی کارکنان و پرسنل نهادهای اجرایی قطعا یکی از اولویت‌های اصلی مجلس به شمار خواهد رفت.

29215

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.