کد خبر 683501
۱۴۰۵/۰۶/۰۵ ۱۸:۵۰

وزیر صمت: وزارتخانه در زمان جنگ در کنار واحدهای آسیب‌دیده قرار داشت

ساعت 24 - کرمان (ایسنا) - وزیر صنعت، معدن و تجارت با ابراز توضیحات در مورد اقدامات این وزارتخانه در دوران جنگ، به حضور میدانی خود در واحدهای صنعتی که دچار آسیب شده‌اند، اشاره کرد و از تلاش‌ها برای کمک به آنها در جهت بازگشت سریع به فرایند تولید سخن گفت. وی افزود: در این مقطع، وزارت صمت در زمینه‌های مختلفی از جمله تأمین بیمه و فراهم کردن نیازهای اساسی برای راه‌اندازی مجدد واحدها، پشتیبانی‌های لازم را انجام داده است.
وزیر صمت: وزارتخانه در دوران جنگ کنار واحدهای آسیب‌دیده بود

محمد اتابک در روز پنجشنبه پنجم شهریور، در مراسم افتتاح چندین پروژه صنعتی، معدنی و زیرساختی در استان کرمان، با حضور خبرنگاران به بررسی فعالیت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در شرایط جنگی کشور پرداخت. وی اظهار داشت که این وزارتخانه در دوران بحران، پشتیبانی لازم را از واحدهای تولیدی به عمل آورد و تلاش‌های خود را برای راه‌اندازی مجدد کارخانجات، به‌ویژه در بخش‌هایی که دچار آسیب شده بودند، معطوف کرد.

وی ادامه داد: در این برهه، پیگیری مسائلی چون بیمه و دیگر نیازمندی‌های ضروری برای بازگشت سریع واحدهای آسیب‌دیده به چرخه تولید در دستور کار قرار گرفت.

وزیر صمت در ادامه با اشاره به طرح‌های افتتاح‌شده در استان کرمان، اعلام کرد: امروز در خدمت مردم شریف کرمان بودیم و چند پروژه کلیدی به بهره‌برداری رسید که از جنبه‌های اقتصادی، تولیدی، زیست‌محیطی و اجتماعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اتابک درباره یکی از پروژه‌های راه‌اندازی شده در زمینه صنعت مس بیان کرد: این طرح به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های امروز محسوب می‌شود و به لحاظ مزیت‌های زیست‌محیطی و تولیدی، برای مجموعه مس و شرکت ملی صنایع مس ایران از ارزش بالایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح قابلیت تولید سالانه ۳۶ هزار تن کنسانتره مس را دارد که از لحاظ اقتصادی به شدت ارزشمند است. به علاوه، روند آبگیری و بازگشت آب در این طرح، اثرات مثبت زیست‌محیطی را به دنبال خواهد داشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به افتتاح یک ورزشگاه چندمنظوره با ظرفیت ۱۰ هزار نفر اشاره کرد و افزود: این پروژه از نظر اجتماعی دارای اهمیت است و با استفاده از منابع مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران تحقق یافته است.

وی در مورد پروژه ریلی که در استان کرمان افتتاح شد نیز گفت: این خط‌آهن به شبکه سراسری متصل شده و در واقع به کاهش حمل‌ونقل جاده‌ای کمک خواهد کرد. امیدواریم در قطب صنعت و معدن کشور، شاهد اجرای پروژه‌های بیشتری از این نوع باشیم.

اتابک با قدردانی از عملکرد شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: این شرکت طی این مدت پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و لازم است از کارکنان، مدیران و کارگران آن تشکر و تقدیر نماییم. وزارت صمت نیز حامی‌هایی را فراهم کرده که نتیجه آن امروز در قالب پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده، قابل مشاهده است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش رئیس‌جمهور در هدایت امور کشور در دوران جنگ اشاره کرد و گفت: واقعاً تمامی اقداماتی که در وزارتخانه‌ها انجام می‌شد، تحت هدایت رئیس‌جمهور بود و اگر بخواهیم بگوییم که کاری به عهده ما بوده، باید از خود رئیس‌جمهور سوال شود؛ زیرا ایشان هماهنگ‌کننده و مربی اصلی دولت بودند و رهبری اقدامات لازم برای دوره جنگ بر عهده ایشان بوده است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.