کد خبر 683896
۱۴۰۵/۰۶/۰۶ ۱۱:۰۴

رایانه‌ها با گوشی‌های اندرویدی خاموش می‌شوند

ساعت 24 - مایکروسافت در حال توسعه یک قابلیت جدید برای برنامه «اتصال به ویندوز» (Link to Windows) است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا رایانه‌های خود را از طریق گوشی‌های اندرویدی خاموش، راه‌اندازی مجدد کنند یا به حالت خواب ببرند.
رایانه‌ها با گوشی‌های اندرویدی خاموش می‌شوند

براساس اطلاعات مندرج در ایسنا، مایکروسافت در حال تلاش برای یکپارچه‌سازی ویندوز ۱۱ با سیستم‌عامل اندروید است. در ماه ژوئیه، نشانه‌های اولیه‌ای از این اقدامات مشاهده شد؛ شرکت در حال توسعه و آزمایش چندین ویژگی جدید از جمله یک اپلیکیشن پیام‌رسان مستقل است که کاربران می‌توانند آن را به منوی استارت اضافه کرده و به سادگی به آن دسترسی پیدا کنند. در هفته‌های اخیر، اعضای گروه «ویندوز اینسایدر» به یک نسخه آزمایشی جدید از ویژگی «فون لینک» دسترسی پیدا کردند که اطلاعات بیشتری را به‌صورت فوری در دسترس قرار می‌دهد. همچنین، کدی که به تازگی در اپلیکیشن «اتصال به ویندوز»، اپلیکیشن همراه اندروید برای «فون لینک» مشاهده شده، به قابلیت جدیدی اشاره می‌کند که ممکن است به زودی برای کاربران فراهم شود.

این کد در حین بررسی یک APK توسط وب‌سایت Windows Latest کشف شده است. بر اساس خطوط کد، به‌نظر می‌رسد که این اپلیکیشن به زودی این امکان را به کاربران خواهد داد که به‌طور از راه دور، رایانه خود را از طریق تلفن اندروید خاموش، راه‌اندازی مجدد یا به حالت خواب ببرند. به‌طور خاص، دستورات مختلفی برای خاموش کردن، به خواب بردن و همچنین به‌روزرسانی و راه‌اندازی مجدد رایانه در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر، اپلیکیشن «اتصال به ویندوز» به کاربران این امکان را می‌دهد که رایانه خود را از طریق گوشی خود قفل کنند. با این حال، گزینه‌ای برای خاموش کردن، راه‌اندازی مجدد یا به خواب بردن دستگاه در حال حاضر موجود نیست. این دستورات جدید با هدف افزودن به عملکرد قفل کنونی طراحی شده‌اند.

با توجه به تصمیمی که کاربران می‌گیرند، ممکن است برنامه یک اعلان برای آنها ارسال کند. به عنوان مثال، هنگامی که کاربران در حال خاموش کردن یا راه‌اندازی مجدد دستگاه هستند، با هشداری مبنی بر احتمال از دست دادن اطلاعات ذخیره‌نشده مواجه خواهند شد. همچنین، اگر رایانه را به حالت خواب ببرید، پیغامی مبنی بر قطع ارتباط گوشی شما با «فون لینک» ظاهر می‌شود، که در نتیجه باید به‌صورت دستی دستگاه را دوباره فعال کنید.

اگر در حین به‌روزرسانی سعی کنید که رایانه خود را خاموش یا راه‌اندازی مجدد کنید، پیامی مشابه به این دریافت خواهید کرد: «برای تکمیل به‌روزرسانی در رایانه شخصی، راه‌اندازی مجدد ضروری است. تمام کارهای ذخیره‌نشده در نرم‌افزارهای باز از دست می‌رود و شما به عنوان کاربر به این تغییر امکان ذخیره‌سازی نمی‌دهید. آیا می‌خواهید به هر حال این عمل را انجام دهید؟»

طبق گزارش وب‌سایت اندروید اتوریتی، در حال حاضر این ویژگی‌ها در اپلیکیشن «اتصال به ویندوز» فعال نشده‌اند. مانند تمام بررسی‌های APK، هیچ تضمینی وجود ندارد که این قابلیت‌ها به‌طور رسمی معرفی شوند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.