کد خبر 683927
۱۴۰۵/۰۶/۰۶ ۱۲:۰۲

واکنش نماینده کمیسیون صنایع به رشد ۴ برابری قیمت تلفن همراه/ افزایش دو برابری نرخ ارز محاسباتی عامل گرانی موبایل است

ساعت 24 - یکی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: بهای تلفن همراه در نتیجه افزایش دو برابری نرخ ارز محاسباتی، تعرفه‌های واردات و حقوق ورودی از سوی دولت، به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
واکنش عضو کمیسیون صنایع به افزایش ۴ برابری قیمت موبایل/ افزایش ۲ برابری نرخ ارز محاسباتی عامل گرانی گوشی موبایل است

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مصطفی پوردهقان در انتقاد از افزایش تقریبی چهار برابری قیمت گوشی‌های تلفن همراه در طول یک سال اخیر، اذعان داشت که این شرایط تنها محدود به گوشی‌ها نمی‌شود. به طوری که بر اساس آمارهای ارائه‌شده از سوی مرکز آمار و بانک مرکزی، تورم در مردادماه برای ۴۰۰ قلم کالایی به طور متوسط نشان‌دهنده افزایش ۷۰ درصدی برخی اقلام و ۱۴۰ درصدی برای کالاهای خوراکی نسبت به سال گذشته بوده است.

به نقل از ایلنا، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد که افزایش قیمت گوشی‌های تلفن همراه به دلیل دو برابر شدن نرخ ارز محاسباتی، تعرفه‌های واردات و میزان حقوق ورودی که توسط دولت تعیین شده، صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در کلیت، وضعیت تورم در کشور از حد معمول خود فراتر رفته و متأسفانه به نظر می‌رسد وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز هیچ برنامه‌ای برای بهبود این وضعیت ندارد.

این نماینده مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: به تازگی سوالی از وزیر امور اقتصادی و دارایی طرح کرده‌ایم مبنی بر اینکه آیا ایشان از افزایش قیمت ۱۴۰ درصدی اقلام خوراکی که به معیشت مردم مرتبط است، مطلع هستند و اگر آگاه‌اند، چه برنامه‌ای برای اصلاح این وضعیت در نظر گرفته‌اند. این امر ضروری است تا مشخص شود آیا در حقیقت آنها تنها به بیان مشکلات ناشی از عوامل بحرانی و جنگی اکتفا کرده‌اند یا به دنبال ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم هستند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در مجلس منتظر اقدامات دولت هستیم و اگر به این نتیجه برسیم که تیم اقتصادی اقدام خاصی در این راستا نخواهد کرد، موظف خواهیم بود که دولت را به سمت اصلاحات در بودجه و سیاستگذاری‌هایی که به بهبود معیشت مردم می‌انجامد، هدایت کنیم.

۳۱۲۱۸

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.