کد خبر 684017
۱۴۰۵/۰۶/۰۶ ۱۳:۳۱

«تا ۱۰ بشمار» عنوان بهترین فیلم بلند داستانی جشنواره هند را کسب کرد

ساعت 24 - فیلم «تا ۱۰ بشمار»، که فرید ولی‌زاده کارگردانی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشته، در یازدهمین دوره جشنواره‌های بین‌المللی فیلم جیپور تونست جایزه بهترین فیلم بلند را از آن خود کند.
«تا ۱۰ بشمار» برنده بهترین فیلم بلند داستانی جشنواره هند شد

به نقل از روابط عمومی اثر، طبق گزارش خبرگزاری مهر، فیلم سینمایی «تا ۱۰ بشمار» که تحت کارگردانی و تهیه‌کنندگی فرید ولی‌زاده تهیه شده است، در یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم شانزده‌گانه (16IFF) واقع در جیپور هند، موفق به کسب عنوان بهترین فیلم بلند گردید.

این جشنواره که با میزبانی آثار از بیش از ۹۰ کشور جهان برگزار شده، نمایش‌گر فیلم‌هایی از اقصی‌نقاط دنیا است. فیلم ایرانی «تا ۱۰ بشمار» در بخش رقابتی فیلم‌های بلند داستانی موفق به کسب این افتخار شد.

نتایج نهایی این جشنواره و معرفی برندگان در تاریخ ۲۶ آگوست ۲۰۲۶، معادل با ۴ شهریور، اعلام خواهد شد. هدف اصلی این جشنواره استفاده از سینما به عنوان ابزاری برای آموزش و سرگرمی در کنار ارتقاء آگاهی در مورد مسائل اجتماعی است. این رویداد به نمایش فیلم‌هایی در ۱۶ موضوع تخصصی از جمله حقوق بشر، محیط زیست و فساد سیاسی پرداخته و تلاش می‌کند تا به تماشاچیان کمک کند تا به درک بهتری از مسائل پیرامون خود برسند و در پی راه‌حل‌های آن‌ها برآیند.

این جشنواره همچنین با هدف گرد هم آوردن ۱۶ جشنواره تخصصی به‌طور همزمان، سعی در خلق تجربه‌ای سینمایی دارد که با استقبال گسترده مخاطبان، شامل بیش از ۵۰ هزار دانشجو در سال ۲۰۲۶، همراه خواهد بود.

فیلم «تا ۱۰ بشمار» در سال ۱۴۰۰ در سینماهای گروه «هنروتجربه» به نمایش درآمد.

حضور «تا ۱۰ بشمار» در عرصه جهانی دارای کارنامه‌ای پر افتخار است که شامل نامزدی در یک‌چهارم نهایی جشنواره آکادمیک تیانجین چین، نامزدی در یک‌چهارم نهایی جشنواره انگلستان و ایتالیا، فینالیست در جشنواره جهانی فیلم کن فرانسه، و انتخاب رسمی در جشنواره‌های معتبر مانند Route ۶۶ Film Festival در آمریکا، Vespertilio Awards در ایتالیا، و همچنین نامزدی بهترین کارگردان مرد در جشنواره بین‌المللی فیلم بنلوکس (Benelux International Film Festival) است.

داستان فیلم «تا ۱۰ بشمار»، تکه‌هایی از زندگی زوجی با اختلاف سنی زیاد را بیان می‌کند که در مسیری چالش‌زا، به یک رقابت ماراتنی تا شماره ۱۰ می‌پیوندند و بازنده این رقابت می‌بایست شرط طرف مقابل را، هرچه باشد، پذیرا باشد. این اثر با نگاهی عمیق به روابط انسانی و چالش‌های آن ساخته شده است.

نقش‌های اصلی فیلم را منوچهر زنده‌دل و غزال نظر به عهده دارند و دیگر اعضای تیم شامل: طراح، تهیه‌کننده و کارگردان: فرید ولی‌زاده، نویسنده: کیانوش اسلامی، مدیر فیلمبرداری: حسین قلی‌پور، مدیر صدابرداری: مسعود حمیدیان، طراح صحنه و لباس: قاسم مربی، تدوین و کارگردان فنی: سعادت بستام، آهنگساز: شهاب اکبری، جانسین تهیه و تولید: تبسم نعمتی، مشاور رسانه‌ای: سعید گلزار، و دیگر بازیگران: مانیا بابایی، الناز باطنی، بهرام حسینی، آرش یزدانی و امیر نظر هستند.

پخش بین‌المللی این فیلم به موسسه فوژان فیلم محول شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.