کد خبر 684381
۱۴۰۵/۰۶/۰۶ ۲۳:۴۶

برداشت دهها هزارمیلیارد تومان از جیب مردم با بنزین

ایا دولت چیزی به کم درآمدها می دهد؟
سف بنزین

به گفته مقامهای دولتی روزانه 135 میلیون لیتر بنزین در داخل کشورمصرف می شود. در صورتی که توزیع بنزین هرلیتر 5 هزارتومانی 35 درصد این میزان باشد رقمی تقرییا 45 میلیون لیتر بنزین به قیمت هرلیتر 10 هزارتومان در شرایط تازه توزیع خواهد شد.
 به این ترتیبب و با لحاظ کردن 5 هزارتومان درآمد تازه برای هرلیتر بنزین 10 هزار لیتری ،  روزانه 220 میلیاردتومان درآمد تازه نصیب دولت می کند. آیا قراراست از این رقم درآمد که سالانه از 50 هزار میلیاردتومان عبور می کند به مردم چیزی داده شود یا دولت همه آن را به خزانه می ریزد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، می‌گوید که نرخ سوم بنزین پس از هماهنگی با نهادهای مختلف از پنج هزار تومان به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت و از این رقم بیشتر نخواهد شد.

آقای پزشکیان شامگاه جمعه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی، گزارش‌ها درباره افزایش «نجومی» قیمت بنزین را رد کرد و گفت که نرخ سوم بنزین پس از هماهنگی با نهادها و ارگان‌های مختلف دو برابر خواهد شد.او زمان اجرای این افزایش قیمت را مشخص نکرد.
رئیس‌جمهور ایران وضعیت تامین بنزین را به شرایط جنگی و کاهش درآمدهای کشور مرتبط کرد و گفت که با بسته بودن مسیرها واردات کالا از جمله بنزین با مشکل روبه‌رو شده است.او گفت که دولت در حال بررسی روش‌های مختلف برای مدیریت این وضعیت است و تاکید کرد تصمیمی باید گرفته شود که کمترین فشار را بر زندگی مردم وارد کند.
به نظر می رسد بار گرانی بنزین در ته کار به زیان گروههای کم درآمد جامعه انتقال می یابد. افزایش هزینه حمل بار و مسافر فرایندی را سپری می کند که قیمت تولید ونیز هزینه مصرف را بالا خواهد برد. 

 

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.