کد خبر 684882
۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۳:۴۲

فروش ۴۶ میلیارد تومانی سینما در آغاز شهریور

ساعت 24 - سینمای ایران در اولین هفته شهریور با جذب ۳۵۲ هزار بیننده، موفق به کسب درآمدی بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان شد.
فروش ۴۶ میلیاردی سینما در اولین هفته شهریور

طبق گزارشی که خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سینماشهر منتشر کرده، در بیست و سومین هفته از سال جاری که از روز شنبه ۳۱ مرداد آغاز و تا پایان روز جمعه ۶ شهریور ادامه داشت، سینمای ایران با جلب ۳۵۲ هزار و ۱۶۳ تماشاگر، موفق به کسب فروش معادل ۴۶ میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان شد. در این میان، فیلم «زنده‌شور» با ۱۳۱ هزار و ۴۵۱ مخاطب و «پردیس سینمایی کوروش» با ۱۷ هزار و ۷۸۴ تماشاگر به‌عنوان آثار پرمخاطب هفته معرفی شدند.

بر اساس این گزارش، «پردیس سینمایی کوروش» با ۱۷ هزار و ۷۸۴ تماشاگر، «پردیس سینمایی ایران‌مال» با ۱۴ هزار و ۴۲۴ تماشاگر، «پردیس سینمایی هدیش» با ۱۰ هزار و ۹۲ مخاطب، «پردیس سینمایی آزادی» با ۸ هزار و ۹۵۵ تماشاگر و «پردیس سینمایی هویزه مشهد» با ۷ هزار و ۷۹۸ مخاطب، به‌عنوان پنج پردیس سینمایی پرمخاطب در هفته گذشته شناخته شدند.

فیلم «زنده‌شور» به کارگردانی کاظم دانشی با ۱۳۱ هزار و ۴۵۱ تماشاگر در رده نخست پرمخاطب‌ترین فیلم هفته گذشته قرار گرفت. همچنین، فیلم‌هایی چون «استخر» به کارگردانی سروش صحت با ۱۱۰ هزار و ۸۱۵ مخاطب، «سقف» به کارگردانی ابراهیم امینی با ۲۱ هزار و ۷۱۰ تماشاگر، «ناپلئون در باغ زردآلو» به کارگردانی حامد محمدی با ۱۹ هزار و ۹۰۰ مخاطب و انیمیشن «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان با ۱۹ هزار و ۲۵۲ تماشاگر در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

براساس داده‌های جمع‌آوری‌شده از سامانه مدیریت فروش و اکران سینما (سمفا)، هفته نوزدهم (۳ الی ۹ مرداد) سال جاری با ۴۴۸ هزار و ۸۷۰ مخاطب، به‌عنوان پرمخاطب‌ترین هفته از آغاز سال شناخته شده است. همچنین هفته هجدهم (۲۷ تیر الی ۲ مرداد) با ۳۶۳ هزار و ۳۲۰ تماشاگر، هفته بیست و سوم (۳۱ مرداد الی ۶ شهریور) با ۳۵۲ هزار و ۱۶۳ تماشاگر، هفته بیست و دوم (۲۴ الی ۳۰ مرداد) با ۳۲۸ هزار و ۷۳۱ مخاطب و هفته دهم (۲ الی ۸ خرداد) با ۲۹۷ هزار و ۲۳۹ مخاطب، در رده‌های بعدی این لیست قرار دارند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.