کد خبر 684919
۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۴:۳۳

ابلاغ انضباطی برای بازیکن جوان به دلیل عدم همکاری با تیم ملی!

ساعت 24 - به علت عدم همراهی امیرحسین فارسی با تیم ملی جوانان، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای این بازیکن خیبر، ابلاغیه‌ای صادر نموده است.
ابلاغیه انضباطی بازیکن جوان برای عدم همراهی تیم ملی!

به نقل از “ورزش سه”، امیرحسین فارسی، بازیکن فعلی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد، به دلایل عدم حضور در اردوی تیم ملی جوانان با پیامی از سوی کمیته انضباطی روبرو شده است. بر مبنای اعلام این کمیته، فارسی ۴۸ ساعت فرصت دارد تا دلایل و دفاعیات خود را در ارتباط با این تخلف به کمیته مزبور ارائه نماید.

تیم ملی جوانان ایران، پس از گذراندن یک اردو ۱۴ روزه در تایلند، دیروز به ویتنام وارد شد تا در رقابت‌های گروه C مرحله انتخابی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا شرکت کند. این تیم در حالی خود را برای این مسابقات آماده کرده که یکی از مسائل مهم فوتبال کشور، موضوع اختصاص بازیکنان از باشگاه‌ها به تیم‌های ملی پایه است که اخیرا به چالشی تبدیل شده است.

آرین معالی و امیرحسین فارسی از بازیکنان خیبر خرم‌آباد بودند که نامشان در فهرست تیم ملی جوانان قرار داشت، اما در نهایت باشگاه خرم‌آبادی، معالی را برای شرکت در اردوی ملی در اختیار تیم قرار داد، در حالی که فارسی نتوانست به جمع ملی‌پوشان بپیوندد و همین مسئله موجب شده تا کمیته انضباطی برای او نامه‌ای صادر کند.

فارسی در صورتی که نتوانسته تیم ملی جوانان را همراهی کند که در ابتدای فصل از بازیکنان کلیدی خیبر بوده و در تمام چهار مسابقه این تیم در لیگ برتر به میدان رفته است. اما حالا، وضعیت پروازی ایران به ویتنام عملاً امکان حضور او در این رقابت‌ها را از بین برده است.

پرواز مستقیم از تهران به ویتنام تنها یک بار در هفته، در روز شنبه انجام می‌شود و فارسی امروز فرصت داشت که به این کشور برود، اما این برقراری پرواز محقق نشد. در نتیجه، پرواز بعدی در روز شنبه هفته آینده خواهد بود و این بازیکن عملاً فرصتی برای پیوستن به تیم جوانان در حین برگزاری مسابقات ندارد.

جالب است بدانید که این وضعیت، تیم نوجوانان ایران را در آستانه شروع رقابت‌ها با شوکی غیرمنتظره روبرو کرده و قایم حدادی‌فر اکنون باید به جای ۲۳ بازیکن، تنها با ۲۲ بازیکن در مسابقات شرکت کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.