کد خبر 685033
۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۶:۳۵

وینگر پرسپولیس به پست مدافع مرکزی منصوب شد! (عکس)

ساعت 24 - در حالیکه دیدار میان ذوب آهن و فجرسپاسی برگزار می‌شود، عبدالله ویسی هفته گذشته تصمیم به تغییر پست خرید تازه تیمش گرفت.
وینگر پرسپولیسی مدافع وسط شد! (عکس)

طبق گزارش‌های ورزش سه، علی شجاعی در جریان هفته سوم لیگ برتر به عنوان یکی از بازیکنانی که با توجه به وضعیت بازی، چندین نقش مختلف را در تیم ذوب‌آهن ایفا کرد، به چشم آمد. او در نیمه اول و پس از اینکه تیمش به علت اخراج یک بازیکن با ده نفره شدن مواجه شد، در خط دفاع سه‌نفره قرار گرفت و به عنوان مدافع میانی به انجام وظایف خود ادامه داد.

اما شجاعی در نیمه دوم به موقعیت اصلی خود بازگشت و در جایگاه چپ خط دفاع به عنوان فول‌بک به بازی ادامه داد. با اینکه ذوب‌آهن همچنان یک بازیکن کمتر داشت، او بارها در حملات تیم خود شرکت کرد و حتی فرصتی مناسب برای امیرحسین جدی فراهم کرد که متاسفانه به گل تبدیل نشد.

2530236

عملکرد شجاعی در بخش هجومی تنها به همین موقعیت ختم نشد. او همچنین یک شوت خوب به سمت دروازه مس شهربابک زد که توسط دروازه‌بان مهار شد و در موقعیتی دیگر، پاس عالی برای فرشید اسماعیلی ارسال کرد که آن هم به واسطه گلر حریف عقیم ماند.

در مجموع، شجاعی به ویژه در نیمه دوم نمایش فعالی در سمت چپ از خود ارائه داد و با وجود شرایط دشوار تیمش، به عنوان یکی از بازیکنانی شناخته شد که در ایجاد موقعیت‌ها نقش بسزایی ایفا کرد. ذوب‌آهن امروز در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر با فجرسپاسی روبرو می‌شود و شجاعی امیدوار است در این مسابقه نیز همانند هفته گذشته عملکرد مطلوبی داشته باشد. جالب اینجاست که او ممکن است دوباره در نقش مدافع در خط دفاع سه نفره بازی کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.