کد خبر 685073
۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۶:۵۸

لیورپول ۲ - ناتینگام فارست ۲/ اسپانیایی ریزنقش، یاری‌گر ایرائولا شد

ساعت 24 - در نخستین دیدار خانگی خود در این فصل، لیورپول بار دیگر به تساوی دست یافت و این بار در مقابل ناتینگام فارست به نتیجه ۲-۲ رسید.
لیورپول ۲ - ناتینگام فارست ۲/ ریزنقش اسپانیایی به کمک ایرائولا آمد

در یکی از مسابقات هفته دوم لیگ برتر فوتبال انگلیس، تیم لیورپول در ورزشگاه آنفیلد برابر ناتینگام فارست به تساوی ۲-۲ رسید.

آندونی ایرائولا که امید داشت تیمش در اولین دیدار خانگی به پیروزی دست یابد، به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. در ابتدا، دان اندویه در دقیقه ۲۴ برای فارست گلزنی کرد. گرچه فلوریان ویرتس در دقیقه ۳۲ موفق به جبران این گل شد، اما داور با استفاده از VAR به دلیل آفساید، گل او را رد کرد. در دقیقه ۶۰، الکساندر ایساک بازی را به تساوی کشید، اما داور به خاطر یک پنالتی بحث‌برانگیز برخوردی با آلیسون اعلام کرد و مورگان گیبز وایت در دقیقه ۷۰ این پنالتی را به گل دوم فارست تبدیل کرد. اما ویکتور مونیوس، وینگر کوچک‌قد اسپانیایی، در دقیقه ۸۲ با گلی فوق‌العاده، تیمش را از شکست نجات داد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.