کد خبر 685175
۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۹:۱۹

ستاره دگرگون شده، بازیکن موردعلاقه تارتار را به نیمکت فرستاد

ساعت 24 - یکی از جزئیات جالب توجه در ترکیب پرسپولیس در برابر ملوان، حضور عمری در نیمکت است.
ستاره متحول شده بازیکن محبوب تارتار را نیمکت‌نشین کرد

پس از شکست تیم پرسپولیس در برابر تراکتور، این تیم به زودی در خانه به مصاف ملوان می‌رود؛ این بازی با توجه به وضعیت کنونی تیم و نزدیکی به دربی، بحرانی برای سرخپوشان محسوب می‌شود و لازم است آنها به کسب سه امتیاز دست یابند.

اما نکته‌ای که در ترکیب پرسپولیس موجود است، غیبت نام‌های اوستون اورونوف و محمد عمری است. عدم حضور عمری در ترکیب ابتدایی در حالیست که او یکی از بازیکنان اصلی مورد پسند مهدی تارتار به شمار می‌آید و در دو بازی ابتدایی فصل جزو نفرات اصلی بوده است. عمری در دیدار مقابل تراکتور به دلیل یک مصدومیت جزئی فقط در نیمه دوم به میدان آمد.

مهم‌ترین دلیل عدم حضور عمری در خط شروع را باید در آمادگی بالای تیوی بیفوما جست‌وجو کرد؛ بازیکنی که با نمایش‌های قابل توجه خود عملاً به گزینه‌ای غیرقابل چشم‌پوشی برای تارتار تبدیل شده است. بیفوما در فصل گذشته عملکرد خوبی نداشت، اما این فصل به وضوح تغییر کرده و در بازی‌های اخیر به یکی از بازیکنان کلیدی پرسپولیس تبدیل شده است.

اکنون تارتار در شرایطی بیفوما را بر عمری ترجیح داده که وینگر کنگویی با نمایش‌هایش نشان داده که نیمکت‌نشینی او کار آسانی نیست؛ این رقابت می‌تواند در طول فصل به جبهه حمله پرسپولیس شدت بیشتری ببخشد.

بیشتر بخوانید: دعوای پرسپولیس با فدراسیون فوتبال قبل از دربی بالا گرفت؛ زور و تهدید چاره کار نیست!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.